Obnoviť stránku

INEBRYA Energy Shampoo 300 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INEBRYA Energy Shampoo 300 ml

Potrebujete, aby vaše vlasy vyzerali vždy krásne a zdravo? Tak iste budete spokojní so šampónom Inebrya s objemom 300 ml. Strieborný šampón poteší všetky blondínky, ktoré chcú docieliť skôr chladný tón blond farby. Tento typ šampónu nenahrádza bežné umývanie vlasov, stará sa iba o zosvetlenie odtieňa. INEBRYA Energy Shampoo 300 ml patrí k najlepším, pokiaľ máte slabé a rednúce vlasy. Hodí sa pre ženy a unisex. Budú s ním spokojní všetci – aj muži, aj ženy. Pokiaľ preferujete tekutý (klasický) typ šampónu, potom sa tento stane vaším obľúbeným. Má tiež vplyv na rast nových a zdravých vlasov.

Základné prednosti šampónu INEBRYA Energy Shampoo 300 ml

  • S týmto šampónom docielite krásne a zdravé vlasy
  • Strieborný šampón premení vašu žltú blond na studený odtieň
  • Šampón Inebrya s objemom 300 ml
  • Typ vlasov: slabé a rednúce
  • Dámsky šampón
  • Šampón pre ženy aj mužov
  • Podporí rast vlasov
  • Druh INEBRYA Energy Shampoo 300 ml: tekutý (klasický)

Zloženie

Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Myreth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide MEA, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Guar HydroxyPropyltrimonium Chloride, Laureth-10, Propylene Glycol, Hydrolyzed Wheat Protein, Triethylene Glycol, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Methylchloroizothiazolinone Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Capsicum annuum extrakt (Capsicum annuum fruit extract), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract), Urtica Dioica Extract (Urtica Dioica (Nettle) Extract), Hydrolyzed Corallina Officinalis Extract, Ethylhexylglycerín, Sodium metylparabén

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Rast

Typ vlasov

Typ vlasov Slabé a rednúce

Objem

Objem 300 ml
Kód:  KSVL5995
Produktové číslo:  8033219160564

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08