Obnoviť stránku

INDULONA Zjemňujúce telové mlieko RUŽOVÉ KVETY 400 ml

4,8 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INDULONA Zjemňujúce telové mlieko RUŽOVÉ KVETY 400 ml

Tradičná česká značka INDULONA predstavuje každodennú starostlivosť o vašu pokožku v podobe zjemňujúceho telového mlieka zo vzácnych olejov. Zjemňujúce telové mlieko RUŽOVÉ KVETY obsahuje unikátnu kombináciu pivonkovej vody s významnými antioxidačnými a protizápalovými vlastnosťami a extraktu z ruže, ktorý je známy svojimiblahodarnými upokojujúcimi vlastnosťami. Pokožka je pravidelnou aplikáciou prekrvená, zmäkčená a jemná na dotyk. Mlieko sa ľahko vstrebáva a nezanecháva pleť mastnú. INDULONA podlieha dermatologickému testovaniu a je vhodná pre suchú a citlivú pokožku.

Kľúčové vlastnosti telového mlieka INDULONA RUŽOVÉ KVETY

  • Zjemňujúce telové mlieko INDULONA je vhodné pre suchú a citlivú pokožku
  • Obsahuje pivonkovú vodu a extrakty z ruže
  • Pokožka je pravidelnou aplikáciou prekrvená, zmäkčená a jemná na dotyk
  • Telové mlieko INDULONA RUŽOVÉ KVETY sa ľahko vstrebáva

Aplikácia:
Nanášajte na pokožku tela podľa potreby.

Zloženie:
Aqua,Glycerin,Ethylhexyl palmitate,Cetearyl alcohol,Glyceryl stearate citrate,Dimethicone,Dipropylheptyl carbonate,Ethylhexyl stearate,Isopropyl myristate,Glyceryl stearate,PEG-100 stearate,Pentaerythrityl distearate,Rosa centifolia flower extract,Sodium hyaluronate,Allantoin,Ammonium acryloyldimethyltaurate/VP copolymer,Arginine,Ascorbic acid,Ascorbyl palmitate,Betaine,Bisabolol,Caprylic/capric triglyceride,Citric acid,Disodium EDTA,Fructose,Glucose,Glyceryl laurate,Helianthus annus seed oil,Maltose,Paeonia officinalis flower extract,Parfum,PEG-8,Pentylene glycol,Polyglyceryl-2 sesquiisostearate,Sodium chloride,Sodium hydroxide,Sodium lactate,Sodium PCA,Tocopherol,Tocopheryl acetate,Trehalose,Trilaureth-4 phosphate,Urea,Xantan gum,Phenoxyethanol, Alpha-isomethyl ionone,Benzyl salicylate,Citronellol,Coumarin,Limonene

Zloženie

Aqua, Glycerín, Ethylhexyl Palmitate, Catearyk Alcohol, Glyceryl Stearate citrate, Dimethicone, Dipropylpheptyl carbonate, Etylhexyl Stearate, Isopropyl myristate, Glyceryl starate, PEG-100 stearate Isopropyl myristate, Rosa centifolia flower extract, Sidium hyaluronate, Allantoín, Ammonium acryloyldimethyltaurate / VP copolymer, Arginine, Ascorbic acid, Ascorbyl palmitate, Betaine, Bisabolol, Caprylic/Capric triglyceride, Citric acid, Disodium EDTA, Fructose, Glukóza, Glyceryl laurate, Helianthus annuus, Seed oil, Maltose, Paeonia officinalis flower extract, Parfum, PEG-8 pentylene, Paeonia Officinalis flower extract, Parfum, PEG-8 pentylene glycol, Polyglyceryl-2 sesquiisostearate, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Sodium lactate, Sodium PCA, Tocopherol, Tokoferylacetát Trehalose, Trilaureth-4 Phosphate, Urea, Xanthan gum.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá, Všetky typy

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Regeneračný, Upokojujúci
Špecifikácia Dermo
Kód:  KSTE1220
Produktové číslo:  8592297006749
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14