Obnoviť stránku

INDULONA Original Duopack

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INDULONA Original Duopack

Darčeková sada INDULONA Original Duopack obsahuje kozmetické prípravky s tradičnou receptúrou bez konzervačných látok, a to telové mlieko a krém na ruky. Vyživujúce telové mlieko INDULONA Original s objemom 250 ml jemne sa o pokožku stará, dodáva jej potrebnú výživu a hydratáciu. Zanecháva ju hebkú, pružnú a vláčnu. Jeho unikátne zloženie obsahuje jojobový olej s antioxidačnými účinkami, ktorý pokožku upokojuje a chráni pred nežiadúcim pôsobením vonkajších vplyvov. Ľahká textúra mlieka sa ľahko roztiera, rýchlo vstrebáva a na pokožke nezanecháva mastný film. Prípravok neobsahuje parabény a je dermatologicky testovaný. Je vhodný pre všetky typy pokožky.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady pre ženy INDULONA Original Duopack s tradičnou receptúrou

  • Vyživujúce telové mlieko INDULONA Original sa stará o namáhanú a podráždenú pokožku
  • Pokožku vyživuje a hydratuje
  • Obsiahnutý jojobový olej zanecháva pokožku upokojenú a chránenú
  • Regeneračný a ochranný krém na ruky INDULONA Original s vysokým obsahom vazelíny
  • Suchú a popraskanú pokožku premasťuje, vyživuje a regeneruje
  • Dodáva jej pružnosť a hebkosť

Regeneračný ochranný krém na ruky INDULONA Original pre hodvábne jemnú a vláčnu pokožku

Regeneračný a ochranný krém na ruky INDULONA Original s objemom 85 ml sa všestranne stará o vysušenú, popraskanú a citlivú pokožku rúk. Vďaka vysokému obsahu vazelíny ju intenzívne premasťuje a hĺbkovo vyživuje. Regeneruje ju a zvláčňuje. Dodáva jej hydratáciu a zabraňuje vysušovaniu. Podporuje prirodzenú ochrannú vrstvu kožného mazu. Po aplikácii krému INDULONA Original bude vaša pokožka nádherne pevná, pružná a prirodzene vláčna. Prípravok je dermatologicky testovaný a je vhodný na každodenné použitie.

Obsah sady:

  • Telové mlieko INDULONA Original s objemom 250 ml
  • Krém na ruky INDULONA Original s objemom 85 ml

Zloženie telového mlieka:
Aqua, Paraffinum liquidum, Glycerin, Cetyl alcohol, Glyceryl stearate, PEG-75 stearate, Ceteth-20, Steareth-20, Cera alba, Dimethicone, Stearic acid, Olea europaea fruit oil, Oleic acid, Palmitic acid, Simmondsia chinensis seed oil, Cetyl alcohol, Polyaminopropyl biguanide, Laureth-30, Parfum
Zloženie krému na ruky:
Petrolatum, Aqua, Lanolin, Paraffinum liqiudum, Cetearyl alcohol, Cholesterol, Parfum, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Isoeugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, d-Limonene

Parametre a špecifikácia

Kód:  VBAL427
Produktové číslo:  8592297004882
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19