Obnoviť stránku

INDULONA Krém na ruky ULTRA VÝŽIVA 50 ml

4,7 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
2,99 €

INDULONA Krém na ruky ULTRA VÝŽIVA 50 ml

Poskytnite suchej pokožke rúk jemnú a účinnú starostlivosť s krémom Indulona Ultra výživa. Bohatá receptúra obsahuje glycerín, ktorý udržuje pokožku hydratovanú a chráni ju pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Ďalšou blahodarnou zložkou je makadamiový olej obsahujúci vitamín E, ktorý sa postará ohĺbkovú výživu a hydratáciu pleti až po dobu 48 hodín. Vďaka krému na ruky Indulona Ultra výživa zostane vaša pokožka zamatovo jemná, pružná a vláčna.

Kľúčové vlastnosti krému na ruky Indulona Ultra výživa

  • Krém Indulona Ultra výživa poskytne suchej pokožke účinnú starostlivosť
  • Glycerín udržuje pokožku hydratovanú a chráni ju pred vonkajšími vplyvmi
  • Makadamiový olej obsahujúci vitamín E sa postará o hĺbkovú výživu a hydratáciu
  • Vďaka krému na ruky Indulona Ultra výživa zostane pokožka zamatovo jemná, pružná a vláčna

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Isopropyl palmitate, Behenyl alcohol, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Dimethicone, Isopropyl myristate panthenol, Macadamia integrifolia seed oil, Sodium hyaluronate, Allantoin, Butyrospermum parkii butter, Citric acid, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Fructose, Glucose, Maltose, Mel, Parfum, Pentyleneglycol, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Sodium lactate, Sodium PCA, Sodium polyacrylate, Sodium stearoyl glutamate, Tocopheryl acetate, Trehalose, Urea, BHT, Phenoxyethanol, Benzyl salicylate

Poskytnite suchej pokožke rúk jemnú a účinnú starostlivosť s krémom Indulona Ultra výživa. Bohatá receptúra obsahuje glycerín, ktorý udržuje pokožku hydratovanú a chráni ju pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Ďalšou blahodarnou zložkou je makadamiový olej obsahujúci vitamín E, ktorý sa postará o hĺbkovú výživu a hydratáciu pleti až po dobu 48 hodín. Vďaka krému na ruky Indulona Ultra výživa zostane vaša pokožka zamatovo jemná, pružná a vláčna.

Zloženie

AQUA, GLYCERIN, ISOPROPYL PALMITATE, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, DIMETHICONE, ISOPROPYL MYRISTATE, PANTHENOL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, SODIUM HYALURONATE, ALLANTOIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, FRUCTOSE, GLUCOSE, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, MALTOSE, MEL, PARFUM, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, TOCOPHERYL ACETATE, TREHALOSE, UREA, BHT, PHENOXYETHANOL, BENZYL SALICYLATE.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Typ pokožky

Typ pokožky Suchá, Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Suchú

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Regeneračný

Problémy

Problémy Na suchú pokožku

Pumpička

Pumpička Bez pumpičky

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KSTE1237
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592297006794
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18