Obnoviť stránku

INDESIT XWDE 861480X W EU

4,9 14 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

INDESIT XWDE 861480X W EU

Urobiť dobrý dojem nie je vždy jednoduché. Ten však rozhodne zanecháte, ak bude vaša bielizeň čistá a svieža. O to, aby to tak bolo, sa postará táto kombinovaná práčka so sušičkou od renomovanej spoločnosti Indesit. Vaše starosti s bielizňou môžete tomuto domácemu pomocníkovi zveriť s úplným pokojom. Práčka patrí do energetickej triedy A, preto vám bude schopná ušetriť počas svojej prevádzky nemalé peniaze. Nielenže perfektne vyperie, ale uľahčí aj vašej peňaženke.

Vlastnosti a špecifikácia

  • Práčka s predným plnením a kondenzačnou sušičkou
  • Bezuhlíkový motor
  • Poliplexová vaňa
  • Počet programov prania: 16
  • Počet programov sušenia: 12
  • Časovač odloženého štartu
  • Program pre odstraňovanie zápachu
  • Program rýchle pranie a sušenie vyperie a vysuší za 45 minút

Táto voľne stojaca práčka v slušivom bielom vyhotovení v kombinácii so striebornou farbou dvierok sa plní bielizňou spredu. Prednému panelu dominuje ukazovateľ fázy pracieho cyklu, ktorý vás bude informovať o momentálnom stave prania a sušenia. Práčka je charakteristická hlavne svojím tichým chodom, ktorý sa dosiahne bezuhlíkovým motorom. Či už pôjde o pranie, sušenie alebo odstreďovanie, nebudete pri svojom odpočinku rušení.

Vyprané a usušené v priebehu chvíľky

V prípade, že je oblečenie, v ktorom ste sa chystali vyraziť von špinavé, je pre vás pripravená záchrana v podobe programu Woolmark Golden Care. Ten je schopný bielizeň vyprať a vysušiť za 45 minút. Navyše sa o svoju bielizeň nemusíte báť, program je úplne šetrný. Vaše hory špinavého oblečenia sa premenia na čisté v priebehu pár chvíľ, pretože práčka so sušičkou pojme až 8 kg bielizne.

Tento produkt disponuje 16 pracími programami, medzi ktorými určite nájdete ten, ktorý sa vám bude vyhovovať. Napríklad sú to programy vlna, osobitná starostlivosť a ochrana sýtosti farieb, športový program pre dokonalú starostlivosť o technické látky a obuv. Nájdete tu aj program odstraňovania škvŕn s výberom typu znečistenia. Samozrejmosťou je voľba regulácie rýchlosti otáčok. Práčka je doplnená o 12 programov sušenia.

Pranie bez škôd

Vaňa vyrobená z Poliplexu je zárukou výkonu, dlhej životnosti a spoľahlivého chodu. V prípade, že zo spotrebiča alebo z hadice bude vytekať voda, je prívod vody uzavretý a všetky škody tak budú odvrátené. Bezpečnostné prvky sú reprezentované kvalitným systémom ochrany proti pretečeniu, ktorý sa skladá zo špeciálneho bezpečnostného ventila a plavákového spínača, ktorý je umiestnený vo vani. Perte a sušte bez zbytočných starostí z vytopenia. S týmto spotrebičom budete určite spokojní.

 
Kód:  FAP1450x
Produktové číslo:  F101628
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07