Obnoviť stránku

INDESIT XWDA 751480X WSSS EÚ

4,6 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INDESIT XWDA 751480X WSSS EÚ

Urobiť dobrý dojem nie je vždy jednoduché. Ten však rozhodne zanecháte, ak bude vaša bielizeň čistá a svieža. O to, aby to tak bolo, sa postará táto kombinovaná práčka so sušičkou od renomovanej spoločnosti Indesit. Vaše starosti s bielizňou môžete tomuto domácemu pomocníkovi zveriť s úplným pokojom. Práčka patrí do energetickej triedy A, preto vám bude schopná ušetriť počas svojej prevádzky nemalé peniaze. Nielen, že perfektne vyperie, ale uľahčí aj vášmu vrecku.

Vlastnosti a špecifikácie práčky INDESIT XWDA 751480X WSSS EÚ

  • Práčka so sušičkou
  • Biele vyhotovenie práčky, plnenie bielizne bokom
  • Vyhotovenie sušičky: kondenzačná
  • Počet programov prania: 16
  • Počet programov sušenia: 12
  • Program pre odstraňovanie zápachu
  • Program rýchle pranie a sušenie vyperie, usuší a pripraví bielizeň k oblečeniu za 45 minút

Táto voľne stojaca práčka v slušivom bielom prevedení v kombinácii so striebornou farbou dvierok sa plní bielizňou spredu. Prednému panelu dominuje ukazovateľ fázy pracieho cyklu, ktorý vás bude informovať o momentálnom stave prania a sušenia. Práčka sa tiež charakterizuje hlavne svojím tichým chodom, ktorý je dosiahnutý bezuhlíkovým motorom. Či už pôjde o pranie, sušenie alebo odstreďovanie, nebudete pri svojom odpočinku rušení.

Vyprané a usušené behom chvíľky

V prípade, že je oblečenie, v ktorom ste sa chystali vyraziť von špinavé, je pre vás pripravená záchrana v podobe programu Woolmark Gold Care. Ten je schopný bielizeň vyprať a vysušiť za 45 minút. Navyše sa o svoju bielizeň nemusíte báť, program je úplne šetrný. Vaše hory špinavého oblečenia sa premenia v čisté v pribehu pár chvíľ, pretože práčka so sušičkou pojme až 7 kg bielizne. Tento produkt disponuje 16 pracími programami, medzi ktorými určite nájdete ten, ktorý sa vám práve hodí. Napríklad sú to programy ako program vlna, osobitná starostlivosť a ochrana sýtosti farieb, športový program pre dokonalú starostlivosť o technickú látku a obuv. Nájdete tu aj program odstraňovanie škvŕn s výberom typu znečistenia. Samozrejmosťou je voľba regulácie rýchlosti otáčok. Práčka je doplnená o 12 programov sušenia.

Pranie bez škôd

Vaňa vyrobená z Poliplexu je zárukou výkonu, dlhej životnosti a spoľahlivého chodu. V prípade, že zo spotrebiča alebo z hadice bude vytekať voda, je prívod vody uzavretý a všetky škody tak budú zažehnané. Bezpečnostné prvky sú reprezentované kvalitným systémom ochrany proti pretečeniu, ktorý sa skladá zo špeciálneho bezpečnostného ventilu a plavákového spínača, ktorý je umiestnený vo vani. Perte a sušte bez zbytočných starostí z vytopenia. Tento spotrebič vás zaručene premení vo spokojného užívateľa.

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 66,5 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,85 m (1,85 m)

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 54 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Rýchly program, LED indikátory

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FAP1450v
Produktové číslo:  XWDA751480XWSSSEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16