Obnoviť stránku

INDESIT XWA 71283X W EU

4,8 131 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

INDESIT XWA 71283X W EU


Indesit XWA71283XWEU je spredu plnená automatická práčka, ktorá umožňuje vyprať až 7 kilogramov bielizne naraz. Ponúka až 1200 odstredivých otáčok a patrí do energetickej triedy A+++. Za jeden rok tak spotrebuje len 173 kWh energie a 10840 litrov vody, čo predstavuje úsporné riešenie do každej domácnosti. Moderný spotrebič disponuje veľkým displejom a 4 LED programovými kontrolkami, ktoré vás prehľadne informujú o jednotlivých nastaveniach. Programy potom jednoducho navolíte pomocou otočného voliča. Samozrejmosťou je aj integrovaná bezpečnostná ochrana proti pretečeniu, technológia tichého chodu a funkcia odloženého štartu. Prací proces tak možno efektívne naplánovať dopredu.


Rad inteligentných programov

Práčka Indesit ponúka inteligentne navrhnuté pracie programy, ktoré si poradia s akýmkoľvek typom tkaniny a poskytnú vašej bielizni maximálnu starostlivosť. Vybrať si môžete napríklad špeciálny režim na hodváb a záclony, ale aj na obuv či slabo znečistené športové odevy. Oceníte aj unikátny program na odstraňovanie nepríjemných a odolných zápachov, čo je umožnené vďaka novým pohybom bubna, pridanému plákaniu na konci cyklu a konštantnej teplote udržiavanej počas prania.

INDESIT XWA 71283X W

Naplánujte si pranie s funkciou odloženého štartu

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 73,4 kg

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60,5 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Odložený štart, Displej, LED indikátory

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FAP1450f6
Produktové číslo:  XWA71283XW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12