Obnoviť stránku

Indesit IDCE G45 B (EU)

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Indesit IDCE G45 B (EU)

Pokiaľ nechcete čakať na pekné počasie, nemala by vám sušička Indesit IDCE G45 B doma rozhodne chýbať. Cenovo dostupná sušička sa stane vašim nepostrádateľným pomocníkom v domácnosti. Spoľahlivo sa vám postará aj o tú najjemnejšiu bielizeň.

Kľúčové vlastnosti

  • 16 programov
  • Automatické sušenie
  • Časované sušenie
  • Sušenie vlny
  • Eco Time - úspora času
  • Program pre osvieženie bielizne, Džínsy
  • Sušenie topánok, sušenie športových odevov
  • Polovičná teplota
  • Odložený štart, Alarm
  • Starostlivosť pred a po sušení (proti pokrčeniu)

Šetrite čas aj energiu

Indesit IDCE G45 B ponúka až 16 programov, ktoré možno sledovať na čitateľnom displeji. Iste poznáte tie okamihy, keď nemáte veľa času a potrebujete vysušiť len malé množstvo bielizne. V takých chvíľach iste oceníte cyklus Eco Time, ktorý si hravo poradí aj s 2 kg bielizne. Navyše vám šetrí čas aj energiu. O vaše obľúbené džínsy bude dobre postarané vďaka špeciálnemu programu pre džínsové oblečenie, ktoré si zachová elasticitu a tvar. Okrem širokej ponuky užitočných programov, disponuje Indesit IDCE G45 B  4 úrovňami automatického sušenia. Vyberať tak môžete podľa potreby z Extra suchého, Do bielizníka, Na ramienko alebo Na žehlenie.

Čistá a suchá bielizeň

Priestranný, galvanizovaný bubon pojme až 8 kg bielizne v jednom cykle. Sušička Indesit vám tak umožňuje sušiť aj veľké množstvo oblečenia. Vďaka širokým dvierkam bude vkladanie aj vyberanie prádla veľmi rýchle. Aby zostala bielizeň čistá, bol zavedený v dvierkach sušičky filter. Ten odchytáva všetok textilný prach alebo napríklad vlasy či zvieraciu srsť.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Hlučnosť 68 dB
Spotreba energie 4,77 kWh

Rozmery sušičky

Hĺbka
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 35,17 kg
Kód:  FAP3460e1
Produktové číslo:  67812
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12