Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

INDESIT MTWE 71252 WK EE

+ 10 rokov záruka na motor
4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INDESIT MTWE 71252 WK EE

Premýšľate ako šetrne aj rýchlo vyprať vaše obľúbené kúsky? Došli ste k záveru, že najlepším riešením bude obstaranie práčky za rozumnú cenu? Potom je INDESIT MTWE 71252 WK EE pre vás tou správnou voľbou. Spredu plnená práčka INDESIT patrí do energetickej triedy E, pojme až 7 kg bielizne a ponúkne vám mnoho užitočných programov. Využiť môžete tiež praktickú funkciu odloženého štartu až o 1 až 24 hodín. Vďaka intuitívnemu ovládaniu je nastavenie funkcií úplná hračka. K dispozícii máte hneď niekoľko rýchlych cyklov, ktoré vám ušetria nielen čas, ale aj energiu. Práčka INDESIT MTWE 71252 WK EE disponuje detskou poistkou a špeciálnym programom na športové odevy.


Kľúčové vlastnosti spredu plnenej práčky INDESIT MTWE 71252 WK EE

  • Práčka INDESIT MTWE 71252 WK EE patrí do energetickej triedy E
  • Odložený štart o 1-24 hodín
  • Inovatívny senzor WaterBalance Plus na optimalizovanie vody
  • Ponúka hneď niekoľko rýchlych cyklov pod 1 hodinu
  • Účinné odstraňovanie škvŕn
  • Práčka INDESIT MTWE 71252 WK EE disponuje detskou poistkou a 16 programami
  • Ponúkne špeciálny program na športové oblečenie či bielu bielizeň
  • Motor s 5-ročnou zárukou (nutná registrácia)

Hlavné technológie práčky s predným plnením INDESIT MTWE 71252 WK EE


Práčka INDESIT MTWE 71252 WK EE s 3 rýchlymi programami

Práčka INDESIT MTWE 71252 WK EE vám ponúkne 3 rýchle programy FastCycle, ktoré vám ušetria nielen množstvo času, ale aj energie. Programy sú kombináciou maximálnej flexibility a šetrnej starostlivosti o vaše odevy. Využiť môžete programy Zmiešané prádlo, Bavlna 60° alebo Bavlna 40°. Všetky tieto programy práčky INDESIT MTWE 71252 WK EE vyperú vašu bielizeň do 1 hodiny aj pri plnej kapacite práčky.

Ďalšie rýchle programy pod 1 hodinu

Práčka INDESIT MTWE 71252 WK EE má k dispozícii okrem iného aj ďalšie rýchle programy pod 1 hodinu. Vďaka funkcii MyTime si môžete vybrať z programov Bavlna 30 °C, Syntetika (59´), Hodváb & jemná bielizeň (59´), Vlna (59´), 15-minútový Express program.

Inovatívny senzor WaterBalance Plus na optimalizovanie vody

Práčka INDESIT MTWE 71252 WK EE je vybavená inovatívnym senzorom WaterBalance Plus, ktorý dokáže optimalizovať spotrebu vody v každej fáze pracieho cyklu odobratím iba nutne potrebného množstva na vypranie vloženej bielizne.

Praktická funkcia odložený štart až o 24 hodín

Práčka INDESIT MTWE 71252 WK EE vám ponúkne možnosť odloženého štartu o 1-24 hodín. Sami si tak môžete prispôsobiť pranie podľa vášho času.

Účinné odstraňovanie škvŕn

Každý sme už určite zažili situácie, keď naše oblečenie dostalo poriadne zabrať. Presne preto je práčka INDESIT MTWE 71252 WK EE vybavená špeciálnou voľbou typu zašpinenia pre výber vhodného pracieho cyklu. Vyberať je možné z troch typov zašpinenia - Škvrny od jedla, Práca, Vonkajšia špina.

Práčka INDESIT MTWE 71252 WK EE s programom na bielu bielizeň

Práčka INDESIT MTWE 71252 WK EEponúka špeciálny program na bielu bielizeň,  ktorý zaistí žiarivú bielu farbu vašich odevov. Tento program navyše dokáže vyprať aj silne znečistenú bielu bielizeň.

Práčka INDESIT MTWE 71252 WK EE šetrná k životnému prostrediu

Nízka spotreba energie a vysoká kvalita práčky INDESIT MTWE 71252 WK EE je z zabezpečená vďaka 20° zónových programov. Tieto programy zaistia perfektnú účinnosť pri praní, a to aj pri nízkych teplotách. Zároveň znižujú energiu a celkové náklady za elektrinu. Vďaka tomu je práčka INDESIT MTWE 71252 WK EE šetrná k životnému prostrediu.

Praktická detská poistka

Práčka INDESIT MTWE 71252 WK EE disponuje detskou poistkou, ktorú oceníte predovšetkým v prípade, že máte doma zvedavé deti. Táto funkcia umožní zamknúť tlačidlá na ovládacom paneli tak, aby nedošlo k nechcenému prenastaveniu.

Práčka INDESIT MTWE 71252 WK EE so špeciálnym programom na športové odevy

Pre všetkých milovníkov športu máme skvelú správu! Práčka INDESIT MTWE 71252 WK EE vám ponúkne špeciálny program Sport, ktorý sa šetrne, ale účinne postará o všetky vaše športové odevy, ktoré vyžadujú šetrnejšie zaobchádzanie. Cyklus pomáha navyše eliminovať nečistoty a šetrne preniká až do vlákien. Prať sa dá ako športová obuv, tak aj nepremokavé oblečenie a uteráky.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Hmotnosť

Hmotnosť 64 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,82 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda E
Spotreba energie (pranie) 78 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie) 7 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 78 l
Doba trvania (pranie) 205 min (3,42 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 54 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Odložený štart, Displej, Detská poistka

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  INDPRO29
Produktové číslo:  869991588470
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16