Obnoviť stránku

INDESIT IWSND 51051 C ECO EÚ

4,7 12 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

INDESIT IWSND 51051 C ECO EÚ

Pri tejto práčke môžete bez obáv očakávať za málo peňazí veľa muziky. A môžeme hneď začať u šikovných rozmerov, prispôsobiteľných každej kúpeľni. Zo 16 prepracovaných programov je možné na ukážku menovať, napríklad špeciálne programy pre starostlivosť o športové odevy. Šport Intensive pre veľmi znečistené látky športového oblečenia, Sport Light pre miernejšie znečistené napr. Teplákové súpravy a Šport Shoes pre pranie športovej obuvi. Program Refresh je zase ideálny cyklus pre osvieženie a pranie mierne znečistenej bielizne v priebehu pár minút.

Funkcia Energy Saver využíva pranie v studenej vode s prispôsobeným otáčaním bubna. Programy 20 ° (20 ° Zone) ponúkajú vôbec dobrú výkonnosť prania pri nízkych teplotách vďaka inému mechanickému pôsobeniu, ktoré je založené na zmene rýchlosti otáčania bubna. Voľba Eco Time zaručí, že nie je potrebné vyčkávať na plnú náplň. Vyzerá to, že vhodnú funkciu alebo program si vyberie jednoducho každý, kto potrebuje kvalitne vyprať 1 - 5 kg bielizne.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia C

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 42 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Hmotnostná automatika, Odložený štart, Displej, LED indikátory, Detská poistka
Technológie práčky Aqua stop, Fuzzy logic

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FAP1450f14
Produktové číslo:  IWSND51051
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06