Obnoviť stránku

INDESIT IWE 6105 EÚ

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

INDESIT IWE 6105 EÚ

Veľmi kvalitná automatická práčka Indesit IWE 6105 EÚ je vopred plnený spotrebič, pracujú pri maximálnom počte 1000 otáčok za minútu. Pojme až 6 kilogramov bielizne a spadá do veľmi úsporné energetickej triedy A +. Jeden prací režim spotrebuje až 52 litrov vody. O ovládanie sa stará jednoduchá kombinácia otočných voličov programov a veľkého digitálneho displeja, zobrazujúci všetky dôležité indikácie. O bezpečnosť Vašej domácnosti sa stará spoľahlivý systém ochrany proti pretečeniu. Automatická práčka je vybavená kolektorovým motorom a vaňou z poliplexových materiálu. Obsluhu spotrebiča uľahčuje široký plniaci otvor.
Svoje využitie si určite nájde aj funkcia ECO Time, ktorá zaistí, že nie je potrebné vyčkávať na plnú náplň a zvládne vyprať aj menšie množstvo bielizne rýchlejšie a úspornejšie. Práčka INDESIT IWC 6105 EU je vybavená špeciálnou sadou programov, medzi ktoré patrí napríklad veľmi obľúbený program denného prania a jeans odevov. Okrem toho poteší aj špeciálne športové programy a časovač odloženého štartu pre lepšie plánovanie všetkých domácich prác. Navoliť možno tiež podpornú funkciu jednoduchého žehlenie a odstraňovanie škvŕn, ktorá si poradí s tými najodolnejšími nečistotami na tkanine akéhokoľvek druhu.
Parametre a špecifikácie:
Spotreba energie:
1,02 kW / hod
Špeciálne funkcie:
ECO Time
Množstevná automatika
Kontrola vyváženosti bielizne
Odložený štart
Jednoduché žehlenie
Ukazovateľ dĺžky pracieho cyklu
Pohotovostný režim - Stand by
Systém ochrany proti pretečeniu
Špeciálne programy:
3 športové programy
Hodváb
Džínsy
Bavlna s predpierkou
Ručné pranie
Odstraňovanie škvŕn
Prídavné plákanie
Kód:  FAP1450n
Produktové číslo:  78809
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13