Obnoviť stránku

INDESIT IWDE 7125 B EU

4,5 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INDESIT IWDE 7125 B EU


Patrí do energetickej triedy B a chváli sa účinnosti pracieho výkonu ohodnoteným známkou A. Spotreba sa líši od zvoleného programu a pohybuje sa približne okolo 52 litrov. K dispozícii máte až 16 unikátnych programov na pranie a 3 programy na sušenie. Zaistíte tak perfektnú starostlivosť najrôznejších typov tkanín a materiálov. Navyše zachovajú žiarivé farby a predĺžia im životnosť. Zvoliť ich možno pomocou jednoduchého otočného voliča, ktorý je doplnený veľkým digitálnym displejom.


Kombinácia práčky a sušičky

Indesit IWDE 7125 B EU je spredu plnená výkonná práčka so sušičkou. Pomôže vám so špinavou bielizňou a nemusíte si kupovať dva spotrebiče zvlášť. Špičkový spotrebič disponuje maximálnou rýchlosťou odstreďovania až 1 200 otáčok za minútu. Dômyselne navrhnutý objem bubna počas prania pojme až 7 kilogramov a pri sušení až 6 kilogramov. To ocení aj veľká rodina.

Dva spotřebiče v jednom

Dva spotrebiče v jednom

Indesit

Premyslené funkcie

Inteligentná práčka ponúka možnosť efektívne naplánovať dĺžku i štart prania a sušenia. Využite program sušenia na žehlenie alebo rovno do skrine a ušetrite si prácu. Bielizeň tak môžete ihneď uložiť alebo si obliecť. Množstevná automatika sa postará o presné dávkovanie vody a energie závislé od množstva náplne v priebehu pracieho cyklu. To predstavuje energeticky úsporné riešenie. Ušetriť môžete aj s ekonomickým programom pre rýchle pranie.

Pracie programy:
Rýchle pranie a sušenie – vyperie a usuší bielizeň za iba 45 minút
Časované sušenie
Automatické sušenie
Sušenie vlny
Jeans
Bavlna s predpierkou
Ručné pranie
Hodváb
Špeciálna obuv
Sport light
Cyklo šport intensive

Kód:  FAP1450q
Produktové číslo:  IWDE 7125 B (EU)
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17