Obnoviť stránku

INDESIT ICD 661 S EU

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INDESIT ICD 661 S EU

Kompaktná stolová umývačka INDESIT ICD 661 S EU je skvelou voľbou pre malé domácnosti. Napriek svojim úsporným rozmerom pojme jej vnútorný kôš, ktorého usporiadanie možno pomocou sklopitelných držiakov ľahko meniť, až 6 súprav riadu. Na ich dokonalé vyčistenie spotrebuje iba 9 litrov vody.

Intuitívne tlačidlové ovládanie dopĺňajú praktické ukazovatele nedostatku soli a leštidla. Na hlavnom paneli sa zároveň zobrazujú aktuálnu fázy cyklu zvoleného umývacieho programu. Tých, je na výber celkom 6 a pokryjú všetky potreby bežnej domácej prevádzky. Najrýchlejší z nich zvláda spracovať riad dokonca už za 30 minút.

Ich spustenie je navyše možné odložiť, takže umývačka môže pracovať aj v čase, keď nikto nie je doma. Avšak ani v prípade, že ju zapnete pred spaním, nebude nikoho rušiť. Jej priemerná hlučnosť je len 55 dB, čo zodpovedá úrovni tichšieho hovoru.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná

Typ umývačky

Umiestnenie umývačky Stolná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart

Vlastnosti

Vlastnosti Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 45 cm
Šírka umývačky 55 cm
Hĺbka umývačky 50 cm
Kód:  FAM1400i
Produktové číslo:  ICD661S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03