Obnoviť stránku

INDESIT EWE 71053 W EU

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

INDESIT EWE 71053 W EU

Indesit EWE 71053 W EU je voľne stojaca, spredu plnená automatická práčka, do ktorej sa bez problémov zmestí až 7 kg bielizne naraz. Spadá do úspornej energetickej triedy A+++ a iste oceníte aj nízku hlučnosť, ktorá pri bežnom praní nepresiahne hranicu 62 dB. Je vyrobená v klasickom bielom dizajne, takže krásne zapadne do akejkoľvek modernej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti Indesit EWE 71053 W EU

  • Cenovo dostupná spredu plnená práčka
  • Energetická trieda A+++
  • Vyperie až 7 kg bielizne, 16 programov
  • Až 1 000 otáčok za minútu
  • Funkcia Energy Saver – úspora energie
  • Odložený štart

Praktické funkcie práčky Indesit

Práčka Indesit disponuje 16 programami podľa typu bielizne a intenzity znečistenia. Môžete si vybrať napr. 2 športové programy, detskú bielizeň, alebo bavlna s predpierkou pre veľmi znečistenú bielizeň.

Jednoduché ovládanie je realizované pomocou otočného ovládača a tlačidiel na čelnom paneli. K tomu ešte napomáha prehľadný displej, ktorý informuje o aktuálnej dobe trvania programu alebo fáze cyklu. Všetky nastavenia počas prania možno kontrolovať aj pomocou LED kontroliek. Nespornou výhodou je aj možnosť odloženého štartu.

 
Kód:  INDPR004a
Produktové číslo:  95271
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17