Obnoviť stránku

INDESIT DSR 15B EU

4,4 26 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INDESIT DSR 15B EU

Voľne stojaca umývačka INDESIT DSR 15B EU je skvelou voľbou pre každú rušnejšiu domácnosť. Jej objemný kôš pojme až 10 súprav riadu, na ktorých dokonalé vyčistenie spotrebuje len 10 litrov vody.

Intuitívne tlačidlové ovládanie dopĺňa praktický ukazovateľ nedostatku soli. Na hlavnom paneli sa zároveň zobrazuje aktuálna fáza cyklu zvoleného umývacieho programu. Tých je na výber celkom 5 a pokryjú všetky potreby bežnej rodinnej prevádzky. Najrýchlejší z nich zvláda spracovať riad dokonca už za 40 minút.

Umývačku sa nemusíte obávať spustiť ani pred spaním. Jej priemerná hlučnosť je totiž len 51 dB, čo zodpovedá úrovni tichého hovoru. Vďaka šikovnému systému proti úniku vody Overflow potom máte istotu, že nikdy nevytopíte seba ani susedov.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ umývačky

Typ umývačky Úzka
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 85 cm
Šírka umývačky 45 cm
Hĺbka umývačky 60 cm
Kód:  FAM1400j
Produktové číslo:  DSR15B1EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09