Obnoviť stránku

INDESIT DIF 14B1 EU

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INDESIT DIF 14B1 EU

Patrí vaša domácnosť medzi tie, kde sa špinavý riad kopí závratnou rýchlosťou? Hľadáte umývačku, ktorá vám výrazne uľahčí prácu s umývaním väčšieho množstva riadu? Talianska značka Indesit vás nesklame. INDESIT DIF 14B1 je vstavaná a plne integrovaná umývačka, ktorá disponuje 4 programami umývania. Zmestí sa do nej až 13 súprav riadu - môžete sa teda na ňu spoľahnúť aj v prípade organizovania veľkých rodinných osláv. Je veľmi tichá a jej obsluha je veľmi jednoduchá. Veľkou výhodou je nízka obstarávacia cena. 

Kľúčové vlastnosti umývačky INDESIT DIF 14B1

  • Plne vstavaná, integrovaná
  • 4 programy
  • Umyje až 13 súprav riadu
  • Funkcia odložený štart - až 24 hodín
  • Energetická trieda A+
  • Skvelá cena

Štyri programy na umývanie

Okrem štandardného programu umývania môžete zvoliť  intenzívny program pre obzvlášť znečistený riad. Program Eco bohato postačí pre bežne znečistený riad - ide pritom o najšetrnejší program z hľadiska spotreby energie a vody. Pri Cykle namáčania (predumytia) INDESIT DIF 14B1 opláchne riad v studenej vode pre ľahšie neskoršie umytie.

Vyskúšajte funkciu odloženého štartu

U tohto modelu si môžete nastaviť funkciu odložený štart. Znamená to, že umývačku INDESIT DIF 14B1 naplníte, pridáte umývací prostriedok, zvolíte program a určíte čas začiatku umývania. Umývačka sa sama automaticky zapne vtedy, keď vám to bude najviac vyhovovať - napríklad 2 hodiny pred vaším príchodom z práce. Takto môžete nastaviť čas umývania celých 24 hodín dopredu! Praktické riešenie pre obzvlášť uponáhľané domácnosti.

 
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Uloženie príborov Kôš

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 56 cm
Kód:  INDMY002
Produktové číslo:  F083243
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16