Obnoviť stránku

INDESIT BWSA 61051 W EU N

+ 5 rokov extra záruka na motor po registrácii
4,2 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INDESIT BWSA 61051 W EU N

S úzkou práčkou plnenou spredu INDESIT BWSA 61051 W EU N precízne vyperiete všetku bielizeň. Je to skvelá voľba, ak potrebujete práčku s menšou hĺbkou. Spotrebič má bubon s kapacitou na 6 kilogramov bielizne (program ECO 40 – 60°), čo je dostatočné na bežné pranie v domácnosti. Oceníte praktický program Jednoduché žehlenie, vďaka ktorému strávite žehlením menej času. Niektoré oblečenie ani netreba žehliť vôbec. Práčka INDESIT BWSA 61051 W EU N ponúka množstvo užitočných programov, ktoré vám pomôžu pri starostlivosti o vašu bielizeň. Všetky dôležité informácie sa zobrazujú na prehľadnom displeji a na nastavenie programov sa používa pohodlný otočný volič. 

Kľúčové vlastnosti práčky
INDESIT BWSA 61051 W EU N

  • Práčka INDESIT BWSA 61051 W EU N pojme až 6 kilogramov bielizne (program ECO 40 – 60°)
  • Úzka práčka INDESIT BWSA 61051 W EU N ponúka mnoho užitočných programov
  • Odložený štart: 1 až 24 h
  • Nastaviteľná rýchlosť otáčania
  • Efektívne odstraňovanie škvŕn v kombinácii so špeciálnymi prostriedkami
  • Ušetrite čas a energiu vďaka špeciálnemu 30-minútovému programu
  • Šetrná k životnému prostrediu
  • Práčka má prehľadný displej, ktorý zobrazuje zvolený program a čas
  • Energetická trieda F

Hlavné technológie práčky INDESIT BWSA 61051 W EU N

Spredu plnená práčka INDESIT BWSA 61051 W EU N
s inteligentnou technológiou Push & Go

Spredu plnená práčka INDESIT BWSA 61051 W EU N je skvelým pomocníkom do každej domácnosti. Je vybavená inovatívnou technológiou Push & Go, vďaka ktorej je obsluha spotrebiča jednoduchá a rýchla.  Stačí len stlačiť a podržať modré tlačidlo na 2 sekundy, aby sa automaticky spustil 45-minútový prací cyklus pri 30 °C. 

Prehľadný displej práčky
INDESIT BWSA 61051 W EU N

Práčka INDESIT BWSA 61051 W EU N má prehľadný displej LED+, ktorý vám pomôže nastaviť všetky funkcie. Jeho používanie je veľmi jednoduché a všetky parametre prania nastavíte za okamih. 

Práčka plnená spredu INDESIT BWSA 61051 W EU N so špeciálnym programom pre vlnu

Nebojte sa do práčky plnenej spredu INDESIT YT M08 71 R EU vložiť svoje obľúbené vlnené svetre. Práčka ponúka špeciálny program pre vlnu, ktorý chráni vaše vlnené tkaniny. 

Práčka INDESIT BWSA 61051 W EU N
s WaterBalance Plus

Práčka INDESIT BWSA 61051 W EU N je vybavená špeciálnym senzorom, ktorý optimalizuje spotrebu vody v každej fáze pracieho cyklu. Okrem spotreby vody vás poteší aj úsporou energiu, potrebnej na jej ohrev.

Možnosť odloženého štartu

Ak nestíhate načas vyprať bielizeň, určite si obľúbite funkciu odloženého štartu, ktorú môžete nastaviť na 3, 6 alebo 9 hodín. Pohodlne si tak nastavíte práčku INDESIT BWSA 61051 W EU N na vami zvolený čas. 

Volič teploty na úsporu energie

Práčka INDESIT BWSA 61051 W EU N je vybavená aj špeciálnym voličom teploty, ktorý umožňuje znížiť a upraviť nastavenia podľa vašich potrieb. Na to stačí špeciálne tlačidlo. 

Nastavenie rýchlosti žmýkania v práčke
INDESIT BWSA 61051 W EU N

Každý prací cyklus má prednastavenú rýchlosť odstreďovania. Rýchlosť otáčok pri žmýkaní práčky INDESIT BWSA 61051 W EU N si však môžete nastaviť sami podľa svojich potrieb. 

Vyberte si typ znečistenia pre dokonalé výsledky

Práčka INDESIT BWSA 61051 W EU N vám tiež umožňuje vybrať si typ škvŕn, aby ste dosiahli najlepšie výsledky. Môžete si vybrať z typov Škvrny od jedla, Práca alebo Vonkajšie nečistoty. 

Práčka spredu plnená INDESIT BWSA 61051 W EU N využíva intenzívne plákanie

Môžete si vybrať aj dodatočnú funkciu plákania, ktorá je ideálna pre citlivú pokožku. Vďaka tejto funkcii zvýšite účinnosť procesu plákania, takže sa prací prostriedok odstráni efektívnejšie. Je ideálna pre tých, ktorí trpia alergiami alebo citlivou pokožkou. 

Bubon so špeciálnymi pohybmi proti pokrčeniu odevov

Práčka spredu plnená INDESIT BWSA 61051 W EU N má aj špeciálny cyklus prania a žmýkania, ktorý zabezpečí, aby sa vaše oblečenie počas cyklu nepokrčilo. Po dokončení cyklu sa bubon práčky INDESIT BWSA 61051 W EU N začne pomaly otáčať. Táto funkcia zostane zapnutá, kým nestlačíte tlačidlo START/PAUSE. 

Žiarivo biela bielizeň

Krásne žiarivá a čistá biela bielizeň je zabezpečená vďaka špeciálnemu programu pre bielu bielizeň. Práčka INDESIT BWSA 61051 W EU N dokáže vyprať aj silne znečistené oblečenie. 

Práčka INDESIT BWSA 61051 W EU N
s rýchlym 30-minútovým programom

Ak sa ponáhľate a potrebujete vyprať bielizeň skôr, príde vám vhod rýchly 30-minútový program. Za pol hodiny budete mať mierne znečistené oblečenie vyprané. 

Špeciálny program na pranie prikrývok

Len málo ľudí chce prať svoje prikrývky. Práve preto má úzka práčka INDESIT BWSA 61051 W EU N špeciálny program na pranie odevov a bytového textilu s výplňou z husieho peria. Tento program je skvelý aj na pranie prešívaných prikrývok. 

Práčka 42 cm INDESIT BWSA 61051 W EU N
šetrná k životnému prostrediu

Nízka spotreba energie a vysoká kvalita práčky INDESIT BWSA 61051 W EU N je zabezpečená vďaka 20° zónovým programom. Tieto programy zabezpečujú dokonalú účinnosť prania aj pri nízkych teplotách. Znižujú tiež náklady na energiu a celkové náklady na elektrickú energiu. Vďaka tomu je práčka 42 cm INDESIT BWSA 61051 W EU N ekologická. 

Praktická detská poistka 

Práčka s predným plnením INDESIT BWSA 61051 W EU N má detskú poistku, ktorú oceníte najmä vtedy, ak máte doma zvedavé deti. Táto funkcia umožňuje uzamknúť tlačidlá na ovládacom paneli, aby sa zabránilo náhodnej zmene konfigurácie. 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 53,2 kg

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda F
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia C
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 42 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Odložený štart, Displej

Farba práčky

Farba Biela

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda F
Doba trvania (program ECO 40-60) 190 min (3,17 h)
Emisie hluku šíreného vzduchom B
Vážená spotreba vody na cyklus 42 l
Kód:  INDPR033
Produktové číslo:  869991616720
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14