Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

INDESIT BWSA 51052W EU

4,2 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INDESIT BWSA 51052W EU

Vybavte vašu domácnosť praktickými spotrebičmi, medzi ktoré sa určite radí aj spredu plnená automatická práčka BWSA 51052W EU od spoločnosti Indesit. Priestranný bubon je určený pre 5 kg špinavej bielizne a pokojne je ju tak možné používať aj v početnejších rodinách. Za skvelú obstarávaciu cenu dostávate opravu maximum. Dôkazom je fakt, že práčka spadá do energeticky úspornej triedy A++. Počas jedného roka prevádzkovania spotrebuje okolo 148 kWh elektrickej energie, čo šetrí ako vašu peňaženku, tak i životné prostredie. Vďaka hĺbke len 42,5 cm môžete práčku umiestniť aj do menších priestorov.

Kľúčové vlastnosti práčky Indesit BWSA 51052W EU

  • Cenovo prívetivý model práčky od spoločnosti Indesit
  • Energetická trieda A++
  • Možnosť odloženého štartu
  • Klasická biela farba spotrebiča
  • Určená pre 5 kg špinavej bielizne
  • Hĺbka len 42,5 cm
  • Nízka hlučnosť (61 dB)

Intuitívne ovládanie práčky Indesit

Tento model vyniká predovšetkým praktickosťou, kde stlačením jediného tlačidla zahájite prací cyklus a efektívne tak vyperiete bežne znečistenú bielizeň už za 50 minút. Jednoduché ovládanie práčky Indesit BWSA 51052W EU je realizované pomocou otočného ovládača, tlačidiel a digitálneho displeja na čelnom paneli. Všetky nastavenia počas prania je možné kontrolovať pomocou LED kontroliek. Nespornou výhodou je aj možnosť odloženého štartu. Perte na nočný prúd a ušetrite ďalšie peniaze.

Veľkou prednosťou je aj nízka hlučnosť počas prania, ktoré nepresahuje 61 dB. U žmýkania sa potom hladina hluku zastavuje na hodnote 83 dB. Spotrebič je vyrobený v klasickom bielom dizajne, takže krásne zapadne do akejkoľvek modernej domácnosti.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,85 m (1,85 m)

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia C

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 42,5 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Odložený štart, Displej, Detská poistka

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  WHIPR006
Produktové číslo:  869991561950
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03