Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

INDESIT BWA 71283X W EU

4,5 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INDESIT BWA 71283X W EU

Indesit BWA 71283X W EU je voľne stojaca, spredu plnená automatická práčka, do ktorej sa bez problému zmestí až 7 kg bielizne naraz. Spadá do úspornej energetickej triedy A+++ a iste oceníte aj nízku hlučnosť, ktorá pri bežnom praní nepresiahne hranicu 51 dB. Je vyrobená v klasickom bielom dizajne, takže krásne zapadne do akejkoľvek modernej domácnosti. Modely Innex vynikajú predovšetkým praktickosťou, kde stlačením jediného tlačidla zahájite prací cyklus a efektívne tak vyperiete bežne znečistenú bielizeň už za 50 minút.

Kľúčové vlastnosti Indesit BWA 71283X W EU

  • Cenovo dostupná spredu plnená práčka
  • Energetická trieda A+++
  • Program pre obuv a odstránenie škvŕn
  • Možnosť odloženého štartu
  • Prídavná funkcia ľahké žehlenie
  • Množstevná automatika
  • Tlačidlo Push & Wash pre okamžité začatie automatického cyklu pri 30 °C

Praktické funkcie práčky Indesit Innex

Práčka Indesit disponuje 16 programami podľa typu bielizne a intenzity znečistenia. Môžete si vybrať napr. športový program, Bavlna či Syntetika. Nutné spomenúť aj prítomnosť funkcie pre odstránenie silných škvŕn, kde si práčka sama upraví cyklus podľa znečistenia pre čo najlepšie výsledky. Problém nebude ani s nepríjemnými a odolnými zápachmi, pretože je tu vyhradený program pre tieto účely. Zariadenie používa špeciálnych pohybov bubna, pridané plákanie a udržuje konštantnú teplotu pre čo najefektívnejšie výsledok. Za zmienku stojí aj prítomnosť kontroly vyváženosti bielizne a množstevnej automatiky.

Jednoduché ovládanie práčky je realizované pomocou otočného ovládača, tlačidiel a digitálneho displeja na čelnom paneli. Všetky nastavenia počas prania je možné kontrolovať pomocou LED kontroliek. Nespornou výhodou je aj možnosť odloženého štartu.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 65 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,85 m (1,85 m)

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 56 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 84,5 cm

Funkcie

Funkcie práčky Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, LED indikátory

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  WHPR015
Produktové číslo:  BWA 71283X W EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01