Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

INDESIT BTW S72200 EU/N

+ 10 rokov záruka na motor
4,6 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -1 %
285,90 € 288,90 €

INDESIT BTW S72200 EU/N

Premýšľate, kde a ako rýchlo a šetrne vyprať vaše obľúbené kúsky? Uvedomili ste si, že najlepším riešením bude zaobstaranie práčky za výhodnú cenu? Potom je výber práčky INDESIT BTW S72200 EU/N pre vás tou správnou voľbou. Zvrchu plnená práčka INDESIT BTW S72200 EU/N patrí do energetickej triedy E, pojme až 7 kg bielizne a ponúkne vám veľa užitočných programov. Využiť môžete aj praktickú funkciu odloženého štartu až o 24 hodín. Vďaka prehľadnému digitálnemu displeju je nastavenie funkcií úplná hračka. K dispozícii máte 5 rýchlych cyklov, ktoré vám ušetria nielen čas, ale aj energiu. Práčka plnená zhora INDESIT BTW S72200 EU/N bezpochyby prispeje k pohodlnému chodu vašej domácnosti.


Kľúčové vlastnosti vrchom plnenej práčky INDESIT BTW S72200 EU/N

  • Prehľadný digitálny displej
  • Práčka zhora plnená INDESIT BTW S72200 EU/N patrí do energetickej triedy E
  • Odložený štart: 1 až 24 h
  • Nastaviteľná rýchlosť odstreďovania
  • Extrémne jednoduché otváranie bubna iba jediným dotykom
  • Práčka plnená zvrchu INDESIT BTW S72200 EU/N poskytne 5 rýchlych programov
  • Účinné odstraňovanie škvŕn v kombinácii so špeciálnymi prostriedkami
  • Ušetrite čas aj energiu so špeciálnym programom na 30 minút
  • Šetrná k životnému prostrediu

Hlavné technológie vrchom plnenej práčky INDESIT BTW S72200 EU/N

Špeciálna funkcia Turn & Go na rýchlu starostlivosť

Zvrchu plnená práčka INDESIT BTW S72200 EU/N je vybavená špeciálnou funkciou Turn & Go, ktorá vám zaručí jednoduché a pohodlné pranie. Už za 45 minút zvládne vyprať všetku vašu bielizeň. Vy si potom môžete vychutnávať chvíľky pre seba a vašu rodinu.

Práčka INDESIT BTW S72200 EU/N s ľahko čitateľným displejom

Vďaka digitálnemu displeju máte úplný prehľad o prevádzke práčky INDESIT BTW S72200 EU/N. Displej je veľmi ľahko čitateľný, vďaka čomu je ovládanie intuitívne. Pohodlne si nastavíte všetky parametre ako sú odstreďovanie, odložený štart, otáčky a mnoho ďalšieho. Na displeji uvidíte aj aktuálne fázy pracieho cyklu.

INDESIT BTW S72200 EU/N má praktickú funkciu odloženého štartu až o 24 hodín

Práčka plnená zhora INDESIT BTW S72200 EU/N vám ponúkne možnosť odloženého štartu až o 24 hodín. Sami si tak môžete prispôsobiť pranie podľa vašich časových možností. 

Práčka INDESIT BTW S72200 EU/N s nastaviteľným odstreďovaním

Výhodou práčky INDESIT BTW S72200 EU/N je možnosť nastaviť si rýchlosť odstreďovania podľa svojej potreby. Využiť môžete aj prednastavené odstreďovanie stlačením jediného tlačidla.

Možnosť extra plákania

Práčka INDESIT BTW S72200 EU/N vás poteší možnosťou zvýšiť účinnosť plákania, vďaka čomu dosiahnete, že vaša bielizeň bude krásne svieža a čistá bez zvyškov pracieho prostriedku. Túto funkciu ocenia predovšetkým tí, ktorí majú citlivú pokožku.

INDESIT BTW S72200 EU/N účinne odstráni škvrny vhodnými prostriedkami

Každý sme už určite zažili situáciu, keď naše oblečenie dostalo poriadne zabrať. Presne preto je práčka INDESIT BTW S72200 EU/N vybavená špeciálnou voľbou na intenzívne pranie. V kombinácii s odstraňovačmi škvŕn a bieliacimi prostriedkami na báze aktívneho kyslíka zvýši účinnosť odstraňovania škvŕn.

Práčka INDESIT BTW S72200 EU/N s účinným programom na odstraňovanie škvŕn

Ako odstrániť odolné a zašlé škvrny? Jednoducho. Práčka INDESIT BTW S72200 EU/N vám ponúka špeciálnu voľbu na predpierku, ktorá sa postará o účinné a šetrné odstránenie škvŕn na vašej bielizni.

Práčka INDESIT BTW S72200 EU/N je šetrná k životnému prostrediu

Nezabúdajme však ani na životné prostredie, ktoré je súčasťou našich životov. Práčka INDESIT BTW S72200 EU/N patrí do energetickej triedy E, takže výrazne šetrí energiu a čas. Pre ešte väčšiu úsporu pri praní, stačí zvoliť špeciálnu funkciu, ktorá šetrí energiu tým, že neohrieva vodu používanú na pranie.

Pohodlné vyberanie bielizne s funkciou Drum Up

Ľahké vyberanie bielizne je základom každej práčky. Práčka INDESIT BTW S72200 EU/N vám ponúka jednoduché a pohodlné riešenie pomocou funkcie Drum Up, ktorá po skončení cyklu otočí bubon tak, aby ste z neho mohli bielizeň okamžite vybrať.

Práčka INDESIT BTW S72200 EU/N s funkciou StopDoor

Otváranie bubna je vďaka špeciálnej funkcii StopDoor hračka. Jediným stlačením otvorte bubon práčky INDESIT BTW S72200 EU/N. Oceníte to predovšetkým v prípade, že máte ruky plné bielizne, takže je vkladanie a vyberanie bielizne ľahšie.

INDESIT BTW S72200 EU/N ponúka 5 rýchlych pracích cyklov

Benefitom práčky plnenej zhora INDESIT BTW S72200 EU/N sú rýchle pracie cykly, ktoré vám už za necelých 59 minút vyperú vašu bielizeň. V ponuke nájdete 5 pracích cyklov, ktoré slúžia na každodenné použitie. Stačí si zvoliť program na jednotlivé typy bielizne ako sú vlna, jemná bielizeň, farebná bielizeň, bavlna, či syntetika.

Špeciálny program na syntetické odevy

Ak máte doma oblečenie z umelých vlákien, veľmi dobre viete, že je potrebné sa oň šetrne starať. Práčka INDESIT BTW S72200 EU/N má pre vás pripravený špeciálny program na syntetiku, ktorý vyperie vaše oblečenie tak, aby zachoval jeho farby aj kvalitu.

INDESIT BTW S72200 EU/N má program na bavlnu

Aj bavlnená bielizeň potrebuje svoju špeciálnu starostlivosť. Práčka INDESIT BTW S72200 EU/N je vybavená programom na pranie bavlnenej bielizne s účinným odstránením škvŕn.

Práčka INDESIT BTW S72200 EU/N s EKO programom na bavlnu

Práčka INDESIT BTW S72200 EU/N vás poteší veľmi úsporným programom EKO, ktorý vám ušetrí nielen spotrebu energií, ale aj vody.

V práčke INDESIT BTW S72200 EU/N vyperiete aj vlnené odevy

V ponuke práčky INDESIT BTW S72200 EU/N nájdete unikátny program na pranie vlnených odevov. Program je vhodný aj na pranie oblečenia, pri ktorom nájdete nápis „iba ručné pranie“. V kombinácii so špeciálnymi pracími prostriedkami dosiahnete perfektné výsledky.

INDESIT BTW S72200 EU/N zvládne vyprať aj tie najjemnejšie látky

Ak máte doma odevy z jemných látok ako sú hodváb, jemná viskóza, či syntetika, vhod vám príde špeciálny program na jemnú bielizeň, ktorý zvládne vyprať tieto látky už pri 30 °C. Aby ste dosiahli najlepšie výsledky, odporúčame vám bielizeň obrátiť naruby.

Ušetrite čas aj energiu so špeciálnym programom na 30 minút

Ak sa ponáhľate, ale aj napriek tomu potrebujete ihneď vyprať váš odev na schôdzku, využite špeciálny program na bavlnu 30 °C, ktorý za 30 minút, zvládne vašu bielizeň vyprať s úsporou času, ale aj energie.

INDESIT BTW S72200 EU/N umožní účinné pranie aj pri nízkej teplote

Súčasťou práčky INDESIT BTW S72200 EU/N je špeciálny program na syntetiku 30 °C, ktorý šetrne a účinne ochráni farbu vašich odevov. Cyklus je vhodný aj na ľahko zašpinenú bielizeň vyrobenú zo syntetických vlákien, či zmesi bavlny/syntetiky. Vďaka nízkej teplote zachová program pôvodné farby.

Práčka INDESIT BTW S72200 EU/N s programom odstredenia a vypúšťania

Práčka INDESIT BTW S72200 EU/N má v ponuke špeciálny program, ktorý slúži na intenzívne odstreďovanie. Ak budete potrebovať vyžmýkať bielizeň, jednoducho stlačte program na intenzívne odstreďovanie a navoľte si požadované otáčky. Bielizeň tak bude dokonale vyžmýkaná, vďaka čomu ju nebudete musieť tak dlho sušiť.

Špeciálny cyklus na plákanie a odstreďovanie

Práčka INDESIT BTW S72200 EU/N vám ponúkne špeciálny program plákania a odstreďovania. Tento program využijete v prípade, že potrebujete bielizeň vyplákať a vyžmýkať po ručnom praní. Jednoducho stlačte príslušný program. Skvele funguje aj s maximálne naplnenou práčkou INDESIT BTW S72200 EU/N.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda E
Kapacita práčky (pranie) 7 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 78 l
Doba trvania (pranie) 205 min (3,42 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia C
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) C

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Zhora
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 13
Jazyk ovládacieho panela Angličtina

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 40 cm
Výška 90 cm

Funkcie

Funkcie práčky Odložený štart

Hmotnosť

Hmotnosť 57 kg

Farba práčky

Farba Biela

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,82 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  WHPR060
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  859991618730
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16