Obnoviť stránku

inCharge Micro USB Lime, 0.08m

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

inCharge Micro USB Lime, 0.08m


Inteligentné zariadenia a obzvlášť telefóny sú hitom modernej doby, avšak ich výkonný hardvér a rozmerné displeje si k prevádzke žiadajú nemalé množstvo energie. Tak prečo na dobíjanie nevyužiť zdroj, ktorý nájdete takmer kdekoľvek? V práci, v škole aj vo verejných priestoroch, tu všade máte väčšinou k dispozícii port USB, ale kto by so sebou chcel stále ťahať káble? Neustále sa zamotávajú a sú ťažko skladovateľné, rovnako ako power banky. Riešenie prináša inCharge, palcový drobec so schopnosťami mýtického Dávida. Pohodlne sa zmestí na kľúče a magnetické uchytenie garantuje bezpečné prenášanie aj okamžitú použiteľnosť, kdekoľvek na vás vystrčí nos voľné USB.


Kľúčové vlastnosti

  • Svetovo najmenší kábel pre nabíjanie
  • S portom microUSB nabijete takmer čokoľvek
  • Silné magnety N52 udržia kábel pevne na kľúčoch
  • Krátky plochý kábel sa nemá šancu zamotať
  • Stojí len pár eur!
inCharge microUSB
 

Malý rozmermi, veľký schopnosťami

V zloženom stave je inCharge aj s portami dlhý necelé štyri centimetre, čo z neho robí najmenší nabíjací káblik na svete. Vďaka silnej dvojici magnetov N52 v oboch konektoroch ho ľahko zacapíte na krúžku od kľúčov, aby sa vám nestratil. Samotný káblik je pomerne krátky, ale aby jeho zamotanie bolo úplne vylúčené, má navyše plochý profil. A pretože sa jedná "iba" o káblik, aj keď výnimočný v mnohých ohľadoch, nebude vás jeho obstaranie stáť žiadnu veľkú sumu. Pritom neviete, kedy vám zachráni v modernom svete kľúčovú schopnosť komunikácie, takže šup s ním na kľúče!


 
Kód:  IIC002e
Produktové číslo:  INCH124

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13