Obnoviť stránku

Immax NEO SMART DELICATE

Príslušenstvo k tovaru

Immax NEO SMART DELICATE


ZOZNÁMTE SA!

Toto je inteligentné riadenie domácnosti Immax NEO

Predstavujeme vám systém Immax NEO, vďaka ktorému budete môcť ovládať osvetlenie, domáci alarm, kamery, alebo zámky dverí na diaľku cez inteligentný telefón, tablet, alebo počítač. Len niekoľkými klikmi rozžiarite svoj domov všetkými obľúbenými farbami a vytvoríte to pravé prostredie pre každý okamih vášho života. Navyše bude vaša domácnosť v bezpečí a vy budete mať absolútny prehľad o tom, čo sa u vás doma deje aj bez vašej prítomnosti.



Mozog Immax NEO systému

Immax NEO SMART BRIDGE + ALARM je mozgom a centrálou celého systému Immax NEO. Vďaka nemu môžete bez obmedzenia používať všetky funkcie vašej inteligentnej domácnosti.

Systém je postavený na overenej technológii ZigBee, ktorá predstavuje to najpokrokovejšie riešenie v oblasti inteligentnej domácnosti. Je navrhnutá tak, aby bola schopná prepojiť výhľadovo všetky zariadenia domácej elektroniky do jedného jednoducho ovládateľného komplexu.

Farebné 8,5 W LED žiarovky a LED pásik

V súprave dostanete 2 inteligentné 8,5 W LED farebné žiarovky E27 a Immax Neo LED farebný pásik. Žiarovky svietia teplo bielo aj farebne, blikajú, alebo sa decentne stmievajú. Immax Neo RGB + CCT LED pásik umocní tú pravú atmosféru vášho domova. Pásik je kompatibilný aj s Philips HUE a umelými inteligenciami Google Home a Amazon Alexa.


Ovládajte svoj Immax NEO po svojom

Svoj inteligentný domov môžete ovládať:



Stiahnite si aplikáciu Immax NEO, naskenujte QR kód, ktorý sa prepojí s vaším Immax NEO SMART BRIDGE + ALARM a v okamihu sa vám zobrazia všetky funkcie a produkty, ktoré môžete takto jednoducho ovládať.


Pánom svetla ste vy!

Svietidlá aj žiarovky, pásky Immax NEO môžete ovládať aj bez SMART BRIDGE pomocou diaľkového ovládača. Uspokojiť sa ale musíte len so základnými funkciami ako je zapnúť/vypnúť, stmievanie, či zmena farby.

Pre pána svetla je to ale málo!

Vďaka Smart Bridge môžete ovládať všetky dostupné funkcie vášho inteligentného osvetlenia – premenlivú intenzitu svetla, tepelné zafarbenie, nastavenie farebných tónov, alebo napríklad časových režimov osvetlenia v rôznych častiach domova. Ďalší benefit v podobe snímača 4 v 1 vám umožní kontrolovať teplotu, vlhkosť a na základe hladiny osvetlenia upravovať intenzitu svietidiel – a to nielen vo vašej prítomnosti.


Pokoj v duši sa začína doma

Vďaka Immax NEO SMART BRIDGE + ALARM je vaša domácnosť v bezpečí. Jedným klikom zamknete dvere, nastavíte alarm, alebo zatiahnete žalúzie. Máte úplný prehľad o tom, čo sa u vás doma deje aj stovky kilometrov ďaleko. Kedykoľvek k vám niekto vstúpi v čase vašej neprítomnosti, systém vás o tom bude okamžite informovať. Súčasťou systému môže byť aj Smart Home kamera, ktorá umožňuje prezerať a nahrávať reálne zábery z vašej nehnuteľnosti.



Predstavujeme vám Immax NEO aplikáciu

Naša aplikácia je určená pre potreby vášho domova a na ovládanie každodenných rutín.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Protokol ZigBee

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Kompatibilné aplikácie Tuya
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V češtine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Osvetlenie, Zabezpečenie, Ovládanie domácnosti

Počet zariadení

Max. počet zariadení 50

Určenie

Určenie centrálna jednotka
Kód:  IMMX19018s2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18