Obnoviť stránku

Imetec 8651 Max Power Animal

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Imetec 8651 Max Power Animal

Zjednodušte si nepopulárne upratovanie domácnosti na maximum a stavte na ultravýkonný tyčový vysávač Imetec 8651. Ponúka turbokefa Animal Care, perfektne pozbiera zvieraciu srsť z akéhokoľvek povrchu podlahy. Tento bezvreckový cyklónový vysávač patrí do úspornej energetickej triedy A a jeho ECO technológia dokáže znížiť spotrebu energie o ďalších 55 % oproti konkurenčným modelom.

Ľahký 4-kilový vysávač kompaktných rozmerov môžete mať vždy po ruke a je tak vhodný aj na každodenné používanie. Inovatívna podlahová Multi-hubica 3 v 1 si poradí s upratovaním parkiet, kobercov aj tvrdých podláh, vrátane keramickej dlažby. Iste oceníte aj reguláciu výkonu a automatické navíjanie 5-metrového kábla. Do výbavy patrí spoľahlivé vírenie vzduchu pre 3-stupňovú filtráciu.

Moderný tyčový vysávač Imetec

  • Rýchly, efektívny a extra ľahký
  • Skvelý pomocník aj na každodenné upratovanie
  • 3 v 1 podlahová hubica si poradí so všetkými povrchmi
  • Špeciálna turbokefa pomôže s vysávaním zvieracích chlpov
  • 3-stupňový systém filtrácie pre dokonale čistý vzduch
  • Úspora energie pri zachovaní vysokého výkonu (700 W)
  • Cyklónová technológia maximalizuje sací výkon a životnosť filtra
  • Napájací kábel s automatickým navíjaním na ľahké uskladnenie
  • Jedinečný dizajn kombinujúci modrú a bielu farbu

Spoliehajte na cyklónovú technológiu

Bezvreckový vysávač Imetec využíva na odlučovanie nečistôt dnes obľúbený cyklónový efekt. Vyberateľný cyklónový filter oddeľuje povysávané čiastočky nečistôt a prachu od prúdu vzduchu a ukladá ich do zbernej nádoby s kapacitou 0,7 l. Cyklónová technológia s 3-stupňovou filtráciou garantuje vyššiu kvalitu vzduchu dôležitú predovšetkým pre alergikov. Tiež udržuje stály sací výkon a navyše ušetríte za nákupy vreciek.

Kód:  IMEVTS09
Produktové číslo:  8651

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03