Obnoviť stránku

Imetec 8086 - Duetta

3,7 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Imetec 8086 - Duetta

Skvelý a prakticky riešený vysávač v sebe kombinuje dve zariadenia naraz. Môžete ho využívať ako tyčový alebo ručný vysávač. Navyše patrí do energetickej triedy A a je teda energeticky úsporný a šetrný k životnému prostrediu. Okrem iného je vybavený technológiou Imetec Eco Technology, ktorá je založená na 100 % výkone, ale iba 50 % spotreby energie.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantné riešenie 2 v 1
  • Vysoký výkon
  • Cyklónový filter
  • Nízka hmotnosť
  • Štrbinová hubica

Imetec 8086 - Duetta je vybavený ľahko umývateľným cyklónovým filtrom a prachovým kontajnerom, ktorý vyprázdnite aj bez kontaktu s nečistotami. Komfortnú obsluhu zabezpečuje aj nízka hmotnosť, ktorá je iba 2,3 kg a vysávať s ním zvládnu aj vaše ratolesti. So špeciálnou štrbinovou hubicou dosiahnete každú nečistotu. Prívodný kábel s dĺžkou 4,5 m umožní dosiahnutie veľkého pracovného priestoru.

Kód:  IMEVTS01
Produktové číslo:  8007403080860

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02