Obnoviť stránku

Imetec 5042 Bellissima Sensitive DUAL HEAD

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Imetec 5042 Bellissima Sensitive DUAL HEAD

Dámsky epilátor Imetec 5042 Bellissima Sensitive Dual Head vybavený extra citlivú dvojitou epilačný hlavou s reverznej rotáciou vás dokonale zbaví neželaných chĺpkov pomocou 72 pinziet. Epiláciu možno vykonávať nasucho aj namokro s dvoma rýchlostnými stupňami. Pre ešte jednoduchšiu údržbu je hlava epilátora umývateľná.

Kľúčové vlastnosti

  • Hladké oholenie vďaka 18 pinzetám
  • Epilácia namokro i nasucho
  • Dva rýchlostné stupne
  • Umývateľná hlava
  • Bezšnúrová prevádzka

Jednoduché použitie

Tento epilátor poskytuje bezpečné, jednoduché a účinné odstránenie chĺpkov z oblasti rúk, nôh a bikín. Dvojitá hlava s reverznej rotáciou napína kožu, teda je epilácia menej bolestivá. Citlivá hlava so 72 pinzetami je pokrytá technológiou ION, ktorá uľahčuje pohyb po pokožke. Strojček je poháňaný dvoma nabíjacími AAA NiMh batériami.

Parametre a špecifikácia

Vybavenie a funkcie

Funkcie Umývateľná hlavica

Vlastnosti

Počet rýchlostí 2

Napájanie

Napájanie Akumulátor
Kód:  IMEEP001
Produktové číslo:  5042

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17