Obnoviť stránku

Imetec 11126 Bellissima Revolution Brush BHS2 100

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Imetec 11126 Bellissima Revolution Brush BHS2 100

Bellissima Revolution Brush BHS2 od spoločnosti Imetec je výkonná teplovzdušná kefa určená pre perfektný styling vlasov. Tento úžasný dámsky pomocník disponuje rotačným pohonom s nastaviteľnou rýchlosťou, ktorý otáča kefu v oboch smeroch a tiež ohrevom. Výsledkom je bezchybný, žiarivo lesklý účes. Špeciálny anti-frizz systém zamedzuje rozstrapkaniu vlasov. Vďaka tomu je úprava vlasov bezpečná, jednoduchá a veľmi účinná.

Silikónové ostne kefy ohľaduplne k vlasom uchopia prameň a upravia jeho vzhľad do perfektného stavu, aký potrebujete. Vďaka technológii Keratine & Cercamic care dostanete okamžitú vitalitu a intenzívnu ochranu pre hladké, lesklé a elastické vlasy.

Parametre a špecifikácia:

Príkon:
50 W

Ďalšie vlastnosti a funkcie:
Silikónové hroty
Rotačný nadstavec (nastaviteľná rýchlosť v obidvoch smeroch)
Anti-Frizz systém
Keratine & Cercamic care

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 50 W

Farba

Farba Fialová
Kód:  IMEKF003
Produktové číslo:  11126

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08