Obnoviť stránku

iLuv Clear Protective Film Kit iPad Air 2

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iLuv Clear Protective Film Kit iPad Air 2

Dokonalú ochranu displeja vášho iPadu Air 2 zaistí kvalitné ochranná fólia iLuv, ktorá priľne na povrch obrazovky a vy tak ani nespoznáte, že tam je. Fólie predstavuje skvelý nástroj na dlhodobé udržanie povrchu displeja v perfektnej kondícii. Neustále zaisťuje ochranu pred škrabancami a v mnohých prípadoch zabráni aj prasknutiu pri páde.

Neviditeľný ochranca

Aby nenarušovala komfort užívateľa, je dokonale transparentný, takže si ju všimnete až v okamihu, keď vám zachráni obrazovku iPadu. Poškriabanú fóliu vymeníte ľahko za novú, bez toho aby došlo k akémukoľvek poškodeniu displeja. Pre udržanie čistoty nájdete v balení i handrička z mikrovlákna.

Doplňujúce informácie:

Určené pre:
iPad Air, iPad Air 2

Obsah balenia:
2 ks fólií
Čistiaca handrička

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na displej prístroja

Obsah balenia

Balenie obsahuje Čistiaca handrička
Kód:  IL305n6h
Produktové číslo:  AP5CLEF

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09