Obnoviť stránku

ILLY Iperespresso Decofein

4,7 10 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

ILLY Iperespresso Decofein

Kávové kapsule ILLY Iperespresso Decofein si obľúbi každý, kto uprednostňuje moderný a rýchly spôsob prípravy špičkovej kávy bez kofeínu. Kapsule Decofein predstavujú profesionálny spôsob prípravy lahodnej šálky espressa. Bezkofeionové kapsule majú rovnakú chuť ako stredne pražená káva, takže si pochutnáte s naozajstnou kávovou chuťou - žiadne náhrady.
Patentované kapsule sú špeciálne vytvorené pre kávovar Francis X7 a X8 a skrývajú v sebe 7 gramov veľmi kvalitnej upraženej mletej kávy ILLY. Pohodlne sa posaďte a vychutnajte si chuť stopercentnej kávy typu Arabica. Kapsule Lungo sú určené na prípravu kávy do veľkých šálok. Vďaka veľmi nízkemu obsahu kofeínu si môžete vychutnať aj niekoľko šálok ILLY denne bez obáv o svoje zdravie. V balení nájdete 21 kapsúl.
Parametre a špecifikácia:
Typ:
ILLY Iperespresso Decofein
Počet kapsúl:
21
Druh:
bezkofeínová
100 % arabica
Hmotnosť porcie:
7 g
Maximálny obsah kofeínu:
0,05 %

Parametre a špecifikácia

Alergény

Alergény Bez alergénov

Počet porcií

Počet porcií 21 porce

Typ nápoja

Typ nápoja Nemliečne kávové nápoje
Určenie Espresso

Druh kávy

Druh kávy Bez kofeínu
Pôvod kávy Južná Amerika, Stredná Amerika, Afrika, India
Kód:  EAN5013g
Produktové číslo:  Decofein21

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13