Obnoviť stránku

ILIFE V8S 2 v 1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ILIFE V8S 2 v 1

Inteligentný robotický vysávač a mop v jednom



ILIFE V8S kombinuje robotický vysávač a mop v jednom zariadení, ktoré disponuje inteligentnými technológiami a infračervenými senzormi na zaistenie dokonalého a bezpečného upratovania na všetkých typoch povrchov. Výkonný sací motor sa postará o dôkladné odstránenie všetkých nečistôt z podlahy či koberca. Mop zabezpečí dokonalé vytieranie tvrdých podláh pomocou jemného poťahu z mikrovlákna, ktorý je počas upratovania priebežne zvlhčovaný vodou.

Prepracovaný dizajn

Robotický vysávač zaujme nadčasovým, maximálne funkčným dizajnom a jednoduchým ovládaním. Vďaka inteligentnému systému plánovania upratovania V8S priebežne koriguje trasu, vďaka čomu zabezpečí vždy dokonalé upratovanie miestnosti s maximálnym pokrytím za čo najkratší čas.

Vysoký výkon a efektivita

Robotický vysávač umožňuje nastaviť dva režimy výkonu. Režim NORMAL je ideálny na rýchle a tiché upratovanie, zatiaľ čo režim MAX využijete pri dôkladnom upratovaní. Vďaka dvojúrovňovej filtrácii vysávač efektívne zachytí až 99,9 % všetkého prachu a alergénov. Dve extra dlhé odnímateľné kefy sa postarajú o dokonalé upratovanie v rohoch, pod nábytkom a pozdĺž stien. Vďaka ich rotácii sú nečistoty premiestnené do stredu vysávača a následne nasaté do odpadovej nádobky.


Systém i-Dropping

Mopovací systém i-Dropping

Systém i-Dropping reguluje prietok vody počas mokrého čistenia tvrdých povrchov a zamedzuje tak možnému poškodeniu podlahy alebo kabeláže.


Dobíjacia stanica

Dobíjacia stanica

V prípade, že dôjde k vybitiu batérie sa robot vráti do dokovacej stanice, kde opäť dobije energiu. Li-ion akumulátor s kapacitou 2600 mAh zaistí viac ako 80 minút upratovania na jedno nabitie.

Kolesá RoadRover

Kolesá RoadRover

Vďaka veľkým kolesám RoadRover sa robot môže ľahko pohybovať po nerovnom povrchu a bez problému prekoná aj prekážky, ako je lem koberca, alebo nízky prah.

Maximálne bezpečné upratovanie

Bezpečnejšie upratovanie na celom rade povrchov zaisťujú infračervené senzory, ktoré zabránia kolízii robota s nábytkom či pádu vysávača zo schodov alebo iných vyvýšených miest.


4 čistiace režimy

ILIFE V8S si vďaka 4 upratovacím režimom poradí s celým radom situácií. Stačí navoliť konkrétny program pomocou ovládacieho panela alebo na diaľkovom ovládaní.


Intuitívne ovládanie

Ovládací panel na vrchnej strane vysávača umožní pohodlne nastaviť čistiaci režim a naplánovať harmonogram upratovania. Prehľadný LCD displej vás pomocou jednoduchých ikon informuje o aktuálnom nastavení a stavu batérie. Robotický vysávač možno tiež ovládať pomocou diaľkového ovládania, ktoré je súčasťou balenia.



Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania Utieranie

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief 2
Prekonanie prekážky do výšky 1,2 cm
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov

Napájanie

Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 5,83 h
Doba chodu 100 min

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Nabíjacia stanica

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 22 W

Hlučnosť

Hlučnosť 68 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 33 cm
Výška 8,1 cm
Hĺbka 32 cm
Hmotnosť 2,7 kg

Farba

Farba Sivá

Hlučnosť

Hlučnosť 72 dB

Rozmery a hmotnosť

Výška 33 cm
Šírka 8,1 cm
Hĺbka 32 cm
Hmotnosť 2,7 kg
Kód:  ILAVR08S
Produktové číslo:  IL-V8S

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07