Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ILIFE A7

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ILIFE A7

Inteligentný robotický vysávač riadený mobilnou aplikáciou

ILIFE A7 od svetového lídra vo výrobe robotických vysávačov vďaka radu inovatívnych funkcií zaistí dokonalé a maximálne bezpečné upratovanie domácnosti bez najmenšej námahy. Robot je vybavený pokročilou gyroskopickou navigáciou, ktorá počas upratovania vytvára mapu priestoru, vďaka čomu nevynechá žiadne znečistené miesto. A7 je ideálny na upratovanie tvrdých podláh aj kobercov a vďaka sade senzorov je počas upratovania zabránené akejkoľvek kolízii a možnému pádu z výšky.

Exkluzívny dizajn

Robotický vysávač ILIFE A7 na prvý pohľad zaujme moderným lesklým povrchom v čiernej farbe, ktorý je odolný voči opotrebovaniu a poškriabaniu. Vrchná strana robota je osadená elegantným ovládacím panelom s prehľadným LCD displejom, ktorý vás pomocou ikoniek informuje o aktuálnom nastavení robota a stavu batérie.


Účinná sacia technológia na dokonalé upratanie

Výkonný motor NIDEC s vylepšeným systémom CyclonePower zabezpečí výkonné sanie, ktoré spoločne s flexibilnými bočnými kefkami zaručí kompletné upratovanie vašej domácnosti s vynikajúcimi výsledkami. Bočné kefky premiestnia všetky nečistoty do stredu vysávača, odkiaľ sú potom nasaté do odpadovej nádobky.



Trojhlavé bočné kefy

Trojhlavé bočné kefy

Bočné kefy s elastickými vláknami rotujú rýchlosťou 170 otáčok za minútu, vďaka čomu sa postarajú o optimálne upratovanie všetkých nečistôt a prachu.


Plávajúca rotačná kefa

Plávajúca rotačná kefa

Pre maximálne efektívne vysávanie je robotický vysávač vybavený plávajúcou rotačnou kefou, ktorá sa počas upratovania prispôsobuje výške povrchu v rozsahu 5 mm.

Výkonné vysávanie

Výkonné vysávanie

Aerodynamické a dokonale utesnené sacie potrubie zaistí vysoko výkonný sací výkon, ktorý dôkladne odstráni všetky nečistoty.

Senzory proti pádu

Senzory proti pádu

Pre maximálne bezpečné upratovanie je ILIFE A7 vybavený 3 sadami pádových senzorov, ktoré zamedzia jeho pádu zo schodov či iných vyvýšených miest.

Okrajové senzory

Okrajové senzory

2 sady snímačov umiestnených na okrajoch vysávača rozoznajú okraje prekážok a zabránia kolízii robota s týmito objektmi.

Nízkoprofilový dizajn

Nízkoprofilový dizajn

Vďaka výške 76 mm robot umožní pohodlné upratovanie aj pod nábytkom, ako sú postele či pohovky.

2 režimy výkonu a 5 čistiacich režimov

Na konkrétny typ upratovania umožňuje robotický vysávač A7 nastaviť dva režimy výkonu. Režim NORMAL je ideálny na rýchle a tiché upratovanie, zatiaľ čo režim MAX využijete pri dôkladnom upratovaní. Taktiež môžete vybrať jeden z 5 čistiacich režimov – Path, Auto, Edge, Spot, Max, vďaka ktorým zaistíte upratovanie podľa individuálnych potrieb.


Ovládanie robotického vysávača cez mobilnú aplikáciu

Robotický vysávač ILIFE A7 môžete pohodlne ovládať pomocou vášho mobilného zariadenia, ktoré s prístrojom spárujete cez bezdrôtové WiFi rozhranie. V mobilnej aplikácii ILIFE Robot ľahko naplánujete časový harmonogram upratovania, nastavíte upratovacie režimy a tiež môžete zobraziť upozornenie o chybových hláseniach či sledovať štatistiky o prevádzke robota.




Kolesá RoadRover

Prekonanie prekážok

Vďaka 70 mm kolesám RoadRover s detekciou otrasov vysávač plynule prekoná nízke prekážky do výšky 1,5 cm a postará sa tak o komfortné upratovanie bez nutnosti zásahu.

Ovládací panel

Intuitívne ovládanie

Vodoodolný ovládací panel umožní naplánovať upratovanie alebo prepínať medzi jednotlivými režimami. LCD displej zobrazí aktuálne nastavenie vysávača a stav batérie.

Tri úrovne filtrácie

Účinná filtrácia

Vďaka trom filtračným vrstvám vrátane HEPA filtru vysávač efektívne zachytí až 99,9 % všetkého prachu a alergénov. Všetky nečistoty sú zachytené v odpadovej nádobe s objemom 600 ml.

Automatické dobíjanie v dokovacej stanici

V prípade, že sa batéria vybije robot sa vráti do dokovacej stanice, kde opäť dobije energiu na pokračovanie v upratovaní. Li-ion akumulátor s kapacitou 2600 mAh zaistí až 120 minút upratovania na jedno nabitie.


Parametre a špecifikácia

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie Gyroskopická
Počet bočných kief 2
Prekonanie prekážky do výšky 1,5 cm
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy

Vlastnosti

Typ ovládania Mobilná aplikácia
Kompatibilita WiFi
Vlastnosti Diaľkové ovládanie

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 5 h
Doba chodu 120 min

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Nabíjacia stanica

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 22 W

Hlučnosť

Hlučnosť 65 dB

Farba

Farba Čierna

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia Áno

Hlučnosť

Hlučnosť 65 dB

Rozmery a hmotnosť

Výška 7,6 cm
Šírka 33 cm
Hĺbka 32 cm
Hmotnosť 2,5 kg
Kód:  ILAVR007
Produktové číslo:  IL-A7

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14