Obnoviť stránku

IK Multimedia iRig PRO DUO

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

IK Multimedia iRig PRO DUO

Naprieč hudobným priemyslom úplne dominujú produkty spoločnosti Apple, pre ktoré vzniká neuveriteľné množstvo zaujímavého a hlavne potrebného príslušenstva. Presne do tejto kategórie právom patrí mobilná zvuková karta IK Multimedia iRig Pro Duo. Prívlastok mobilná tu platí dvojnásobne, pretože kartu možno napájať okrem adaptéra (nutné dokúpiť) alebo cez USB, tiež dvoma AA batériami.

Kľúčové vlastnosti

  • Mobilné dvojkanálové audio rozhranie pre iPhone, iPad, Android, Mac a PC
  • Dva identické XLR/TRS kombo vstupy
  • Dva nízkošumové predzosilňovače štúdiovej kvality
  • Napájanie z batérií (2× AA batérie), zo zariadenia alebo z DC adaptéra (nie je súčasťou balenia)
  • Dva 1/4" prepínateľné TRS symetrické výstupy
  • Slúchadlový výstup s reguláciou hlasitosti
  • Mini-DIN > Lighting, Micro USB OTG a štandardný USB kábel sú súčasťou balenia

Vítaný spoločník pre pravých hudobníkov

Veľkou výhodou je tiež skvelá konektivita hudobných nástrojov, pretože disponuje možnosťou 24-bitového záznamu, ale zároveň ponecháva maximálnu jednoduchosť počas samotného zapojenia a oživenia. Nechýbajú ani dva kanály s XLR/TRS kombo vstupmi a 48 V fantómové napájanie, takže môžete pripojiť čokoľvek od kondenzátorového mikrofónu cez gitaru, basu až po klávesy a ďalšie zariadenia. Krištáľovo čisté extra nízkošumové predzosilňovače s veľkým headroomem zaisťujú profesionálnu úroveň zvuku, kdekoľvek sa vydáte.

Potrebný softvér zadarmo

IK Multimedia iRig Pro Duo je dodávaný s veľkým softvérovým balíkom, ktorý zahŕňa všetky podporované platformy. Jeho hodnota sa šplhá až k 450 dolárom.

 
Kód:  IKM05a1
Produktové číslo:  iRig PRO DUO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11