Obnoviť stránku

IK Multimedia iRig PRE HD

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

IK Multimedia iRig PRE HD

Nahrávate často radi priamo v teréne alebo na cestách a preto si chcete vystačiť napríklad len s iPhonom, iPadom či Mackom a PC? Kompaktný zosilňovač vám umožní pripojiť profesionálny mikrofón a dodať tak vášmu videu profesionálny zvuk v štúdiovej kvalite. Je vybavený XLR vstupom a 24-bitovým prevodníkom. Vďaka Apple PFI certifikácii si môžete byť istí, že celá kompaktná zostava bude šliapať jedna báseň a vy budete môcť natáčať prakticky kdekoľvek. Neste sa na vlne priekopníctva a nenechajte sa limitovať štúdiom, keď chcete kvalitu priamo v teréne.

Kľúčové vlastnosti zosilňovača IK Multimedia iRig PRE HD

  • Umožní pripojenie profesionálneho mikrofónu
  • Kompatibilný a certifikovaný pre Apple prístroje
  • Kvalitný 24 bit/96 kHz prevodník
  • Fantómové napájanie
  • Získate zvuk v štúdiovej kvalite
  • 3,5 mm slúchadlový výstup/AUX vstup
  • Maximálne kompaktný

Široko využiteľný softvér Mic Room

Súčasťou súpravy je tiež výkonný softvér Mic Room (pre Mac, PC a iOS). Vďaka tomuto pokročilému programu pre správu, editáciu a tvorbu zvukových stôp a hudby máte všetko pripravené na tvorenie špičkových nahrávok. Ľahko môžete využívať kvalitu najlepších mikrofónov a pracovať s technikou o dosť menšou a podstatne menej nákladnou ako sú štúdiá. Mic Room je tiež kompatibilný s Audiobus a Inter-App Audio, a preto možno využiť množstvo tvorivých schopností. S IK Multimedia iRig PRE HD sa môžete vydať rovno do akcie. Zosilňovač je vhodný pre novinárov, redaktorov, hudobníkov alebo vlogerov.

Kód:  IKM05c
Produktové číslo:  SIKM821
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17