Obnoviť stránku

IK Multimedia iRig Mic HD-A

IK Multimedia iRig Mic HD-A

Profesionálny zvukový záznam

Mikrofón iRig Mic HD-A je ideálnym spoločníkom domov aj na cesty, kedy môžete v spolupráci so svojim smartphonom s operačným systémom Android alebo počítačom s Windows vytvárať HD zvukový záznam. To iste ocení každý muzikant, videoblogger alebo žurnalista. Toto všestranné zariadenie je vhodné pre použitie v teréne aj v štúdiu. Jednoducho ho prostredníctvom USB kábla pripojíte ku smartphonu alebo PC a môžete sa tešiť na zvukový záznam v tej najvyššej kvalite.

Kľúčové vlastnosti

  • HD zvukový záznam
  • Všestranné použitie
  • Pripojenie ku smartphonu či PC
  • Ergonomický dizajn
  • Ovládanie gainu s LED indikátorom
  • Vysoko kvalitné 24-bitový A/D prevodník

Vynikajúce parametre

Pevné kovové telo mikrofónu zaisťuje vysokú odolnosť zariadenia pri každodennom používaní. Vďaka USB pripojeniu k vášmu telefónu alebo PC máte istotu kvalitného digitálneho audio záznamu, s ktorým môžete ďalej pracovať. Pre maximálne využitie mikrofónu sú k dispozícii špeciálne aplikácie, ktoré umožňujú úpravu nahraného digitálneho záznamu. Telo mikrofónu obsahuje praktický ovládač gainu spolu s LED indikátorom, informujúcom o stave mikrofónu.

Kompatibilné aplikácie:

EZ Voice FREE for Android
iRig Recorder FREE for Android
AmpliTube FREE for Android
a ďalšie

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 48 mm
Výška 185 mm

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od 40 Hz
Frekvencia do 18 000 Hz
Kód:  IKM01f1g
Produktové číslo:  iRig Mic HD-A

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01