Obnoviť stránku

IK Multimedia iRig Keys PRO

5 2 hodnotení

IK Multimedia iRig Keys PRO

iRig Keys Pro je plnohodnotná prenosná klaviatúra pre Apple zariadení (iPhone, iPad, iPod, Mac/PC). S týmto prístrojom dostanete to najlepšie – kompaktná konštrukcia robí tento MIDI ovládač neuveriteľne mobilným, takže ho môžete použiť kedykoľvek a kdekoľvek. Aj napriek tomu, že je to zariadenie rozmerovo menšie, poskytuje štandardné a rýchlostne citlivé klávesy, ktoré zaistia realistický pôžitok z hrania. Hudobný rozsah klávesov zodpovedá trom oktávám.
Maximálny komfort a flexibilitu rozvíja modulačné a pitch-bend koliesko, rozširujúci jack port umožní pripojiť externý pedál. Ľahko ovládateľný kontrolný panel disponuje piatimi podsvietenými tlačidlami (prepínače programov a oktáv, tlačidlo obsluhy programov a hlasitosti a Set tlačidlo pre uloženie až 4 rôznych nastavení). Kompatibilita je zaistená káblami Lightning, 30-pin iOS či USB. Z AppStore možno zadarmo stiahnuť špeciálne nástroje – SampleTank Free a iGrand Piano Free. Pre používateľov Mac/PC je to aplikácia SampleTank 2L.
Parametre a špecifikácia:
Klávesy:
37 rýchlostne citlivých kláves s rozsahom troch oktáv
Funkcie:
Ovládanie hlasitosti, voľba programov a oktáv, vstup pre pedál
Plug and play kompatibilita:
Lightning a 30-pin iOS kábel - iPad, iPhone, iPod touch
USB kábel – Mac/PC
Rozmery:
59 × 19 cm (š × v)

Kód:  IKM01b5
Produktové číslo:  iRig KEYS PRO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06