Obnoviť stránku

IK Multimedia iRig Keys 25

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

IK Multimedia iRig Keys 25

iRig Keys 25 je univerzálna prenosná klaviatúra pre Mac, ale aj Android a PC. S týmto prístrojom dostanete to najlepšie – kompaktná konštrukcia robí tento MIDI ovládač neuveriteľne mobilným, takže ho môžete použiť kedykoľvek a kdekoľvek. Celkovo 25 rýchlostne citlivých mini klávesov zaistí realistický pôžitok z hrania. Hudobný rozsah klávesov zodpovedá dvom oktávám.

Kľúčové vlastnosti

  • 25 mini klávesov
  • Podsvietené tlačidlá Octave up/down
  • Jednoduchá inštalácia typu Plug-and-Play
  • Podpora celej škály zaujímavých aplikácií

Rozvíjajte váš talent kedykoľvek vám napadne

iRig Keys 25 Mini bol vytvorený pre mobilitu a samozrejmosťou je, že je napájaný priamo z USB. Nevyžaduje teda žiadny napájací adaptér, čo oceníte v mnohých situáciách. Môžete ho jednoducho využívať pre živé vystúpenia, na cestách, ale aj doma či v štúdiu. Kompatibilita je zaistená káblom micro USB (adaptér USB-OTG nie je súčasťou balenia). Po jednoduchej registrácii vášho nového MIDI nástroja získate prístup k zaujímavým aplikáciám.

Parametre a špecifikácia:
Typ:
MIDI kontrolér
25 mini klávesov
Kompatibilita:
Mac s OS X 10.6
Android 5.0 a vyšší
Windows XP SP3 a vyšší
Rozmery:
301 × 120 × 40 mm
Hmotnosť:
420 g

 
Kód:  IKM01b8
Produktové číslo:  iRig Keys 25
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01