Obnoviť stránku

IK Multimedia iRig BlueBoard

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

IK Multimedia iRig BlueBoard

Midi pedál IK Multimedia iRig Blueboard je určený pre iPhone, iPad a počítače Mac. Umožňuje gitaristom, basgitaristom a klávesovým hráčom bezdrôtové ovládanie ich hudobných aplikácií pomocou spínania rôznych nastavení, zmenu zvukov, alebo zmenu parametrov efektov.

Kľúčové vlastnosti MIDI pedálu IK Multimedia iRig Blueboard

  • Bluetooth MIDI pedál (s dosahom 10 m)
  • Podsvietené nožné spínače na vysielanie programu, banku, alebo iných MIDI udalostí
  • Dva 6,3 mm jack vstupy na pripojenie voliteľného príslušenstva – Expression pedálu, vďaka ktorému je možné vysielať kontinuálne MIDI udalosti, alebo prepínača On/Off
  • Bluetooth iOS aplikácia beží na pozadí na mobilnom iOS zariadení, alebo na Macu a prekladá Bluetooth udalosti na MIDI
  • IK Multimedia iRig Blueboard funguje na štandardné AAA batérie

IK Multimedia iRig Blueboard ponúka širokú kompatibilitu

S IK Multimedia iRig Blueboard je možné prevádzkovať akýkoľvek softvér, ktorý je kompatibilný s MIDI – ako je IK AmpliTube, VocaLive, SampleTank, iGrand Piano – alebo akúkoľvek aplikáciu, ktorá je kompatibilná s Core-MIDI ako je Apple GarageBand. Toto veľmi mobilné zariadenie využíva na prenos udalostí zo svojich štyroch podsvietených nožných prepínačov a prípadne dvoch ďalších voliteľných pedálov, technológiu Bluetooth 4.0. Pomocou aplikácie pre iOS a softvéru pre Mac – iRig Blueboard – je Bluetooth signál zmenený na MIDI udalosti a interne nasmerovaný do hudobnej aplikácie, ktorá na zariadení beží.

IK Multimedia iRig Blueboard vám dopraje bezdrôtovú voľnosť

Vzhľadom na to, že ide o bezdrôtový prenos, môžete nastaviť scénu, alebo vykonať akúkoľvek zmenu bez toho, aby ste boli pripútaní k pódiu. Dosah zariadenia IK Multimedia iRig Blueboard je 10 m, čo hudobníkovi ponúka dostatok slobody, aby sa mohol túlať po pódiu, čo by s káblom nebolo možné. Vzhľadom na to, že sú pedále podsvietené, sú vždy ľahko viditeľné, za akýchkoľvek svetelných podmienok a to aj na naozaj temnom pódiu.

Lightning konektor zostane voľný

Skutočnosť, že IK Multimedia iRig BlueBoard využíva bezdrôtovú technológiu znamená, že nezaberá žiadne konektory vášho mobilného iOS zariadenia. Takže zároveň môžete použiť 30-pinový dokovací konektor iOS zariadenia, alebo Lightning konektor na pripojenie zariadenia ako iRig HD, iRig MIDI, alebo iRig Keys. Samozrejme môžete súčasne aj používať zariadenia, ktoré využívajú mini-jack iOS zariadení ako je iRig, alebo iRig Mic.

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Typ MIDI kontroler

Rozmery

Šírka 275 mm
Hĺbka 92 mm
Výška 25 mm
Hmotnosť 0,25 kg

Vlastnosti

Priložený softvér Nie
Kód:  IKM01b94
Produktové číslo:  iRig BlueBoard
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02