Obnoviť stránku

IK Multimedia iRig Acoustic Stage

IK Multimedia iRig Acoustic Stage


Dosiahnite kvalitnejšie gitarové nahrávky s klipovým mikrofónom

Vyspelý mikrofónny systém je špeciálne vyvinutý na záznam zvuku z akustickej gitary či ukulele. Zvuk nahráva vo vysokej kvalite tak, aby strácal čo najmenej na bohatosti, tonálnej farbe hudobného nástroja a pracoval s minimálnou náchylnosťou na spätnú väzbu. Využíva patentovaný systém, ktorý sa skladá z vlastného MEMS mikrofónu, riadeného predzosilňovača a DPS jednotky na EQ kalibráciu.


IK Multimedia iRig Acoustic Stage

Užívateľské nastavenie kalibrácie

IK Multimedia iRig Acoustic Stage je z výroby nakalibrovaný tak, aby znel skvele s väčšinou gitár. Aj napriek tomu si ho ale môžete sami nastaviť k vlastnej spokojnosti vďaka užívateľskému rozhraniu kalibrácie. Mikrofónny systém ďalej disponuje AUX výstupom, ovládaním hlasitosti MIX a funkciou Cancel Feedback na elimináciu spätnej väzby.

Parametre a špecifikácia

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od 30 Hz
Frekvencia do 20 000 Hz
Impedancia 50 Ohm

Hmotnosť

Hmotnosť 119 g
Kód:  IKM01f91
Produktové číslo:  8025813700031
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03