Obnoviť stránku

IK Multimedia iRig Acoustic

IK Multimedia iRig Acoustic

Naprieč hudobným priemyslom úplne dominujú produkty spoločnosti Apple, pre ktoré vzniká neuveriteľné množstvo zaujímavého a hlavne potrebného príslušenstva. Presne do tejto kategórie právom patrí patentovaný mikrofón iRig Acoustic, ktorý jednoducho nacvaknete na akúkoľvek akustickú gitaru a pomocou aplikácie AmpliTube Acoustic premeníte váš smartphone na mobilné gitarové štúdio.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková technológia mikrofónu MEMS
  • Jednoduchá inštalácia prebehne doslova behom pár sekúnd
  • Plná mobilita vďaka miniatúrnym rozmerom
  • Dĺžka kábla: 2 m
  • Aplikácia dostupná pre iOS a dokonca aj pre Android

Vítaný spoločník pre nadaných gitaristov

Aj bez drahého štúdiového vybavenia zaobstaráte skvelé záznamy svojho gitarového umu. iRig Acoustic je navrhnutý tak, aby dokonale replikoval ideálne umiestnenie mikrofónu a presne zachytil celý frekvenčný rozsah, zvukový charakter, komplexné harmonické spektrum a zvukový podtext akustickej gitary. Poloha v akustickom otvore gitary dovoľuje zachytiť kompletný obraz zvuku vrátane všetkých vibrácií.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 32 mm
Výška 32 mm
Hĺbka 19 mm

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od 15 Hz
Frekvencia do 20 000 Hz
Impedancia 50 Ohm

Pripojenie

Dĺžka kábla 2 m

Hmotnosť

Hmotnosť 20 g
Kód:  IKM01f9
Produktové číslo:  iRig Acoustic
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18