Obnoviť stránku

IK Multimedia iRig 2

3,7 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
39,90 €

IK Multimedia iRig 2

Mobilné gitarové rozhranie na iPad, iPhone, iPod touch, Android a Mac

Zvukový prevodník iRig 2 je nová vylepšená verzia vysoko úspešného gitarového a basgitarového rozhrania iRig. Obsahuje všetko čo jeho predchodca, ponúkne silný zvuk a jednoduché použitie. Navyše obsahuje niektoré vylepšenia, ako napríklad všestrannú kontrolu zisku, 6,3 mm výstup na zosilňovač a podporu smart zariadení s operačným systémom Android. Samozrejmosťou je podpora iPhonu, iPadu, iPodu touch a počítačov Mac.

Zvukový prevodník IK Multimedia iRig 2 a jeho kľúčové vlastnosti

  • 6,3 mm nástrojový vstup na použitie s gitarou, basou a ďalšími nástrojmi
  • 6,3 mm výstup na použitie s externým zosilňovačom bez nutnosti použitia káblového adaptéra
  • 3,5 mm TRRS výstup na použitie s iPhonom, iPadom, iPodom touch, počítačmi Mac a zariadení s OS Android
  • 3,5 mm slúchadlový výstup
  • Kompaktný a ľahký dizajn
  • Dvojpolohový prepínač: FX a THRU (efektovaný a čistý signál)
  • Koliesko zisku na ľahké ovládanie signálu
  • Systém uchytenia na mikrofónový stojan pomocou suchého zipsu

Audio redukcia ako dokonalý spoločník na hranie

Integrovaný výstup na audio redukciu otvára nové možnosti použitia, špeciálne, ak využívate softvér AmpliTube. Ide o pokročilý gitarový a basgitarový efektový procesor, ktorý vám sprístupní obrovskú knižnicu rôznorodých efektov, zosilňovačov a ostatného vybavenia, ktoré sa bežne pri hraní používa. Či už jamujete s priateľmi, trénujete nové schopnosti, nahrávate v štúdiu alebo hráte naživo, vždy oceníte jeho schopnosti. Keď chcete byť pri hraní potichu, stačí zapojiť slúchadlá do 3,5 mm konektora. Audio redukcia iRig 2 navyše obsahuje prepínač, ktorý vám umožní zvoliť medzi efektmi spracovaným signálom a čistým „priechodným" signálom. To znamená, že môžete využiť vaše mobilné zariadenie ako ladičku, nahrávací prístroj alebo akékoľvek iné zariadenie a zaistiť mu 100 % čistotu signálu.

Jednoduché pripojenie rôznych hudobných nástrojov

Zvukový prevodník iRig 2 bol vyrobený na širokú kompatibilitu s rôznymi hudobnými nástrojmi a mobilnými zariadeniami. Obsahuje univerzálny 3,5 mm TRRS výstup, ktorý spolupracuje s iPhonom, iPadom, iPod touch, počítači Mac a niektorými prístrojmi s OS Android. Integrovaný 6,3 mm vstup funguje s gitarou, basou a akýmkoľvek ďalším nástrojom, ktorý generuje linkový výstup. Stačí požadovaný nástroj pripojiť do iRigu 2, rovnako ako do zosilňovača alebo kombá. A pretože sa úrovne hlasitosti líšia nástroj od nástroja, tak zvukový prevodník iRig 2 obsahuje koliesko regulujúce zisk, ktoré vám umožní prispôsobiť hladinu vstupu / výstupu presne vašim potrebám.

Kompatibilita prevodníka IK Multimedia iRig 2

Máte inteligentné zariadenie s operačným systémom Android? Zvukový prevodník iRig 2 je kompatibilný s mnohými zariadeniami značiek Samsung, LG, Motorola, HTC a ďalšími. Akékoľvek zariadenie s OS Android 5 alebo novším a 3,5 mm konektorom, ktoré využíva rozmiestnenie vodičov CTIA / AHJ, je použiteľné so zariadením iRig 2. Aplikácia AmpliTube for Android je kompatibilná so zariadeniami s OS Android, ktoré podporujú technológiu Samsung Professional Audio.

Kód:  IKM02b4
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  iRig 2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17