Obnoviť stránku

IK Multimedia iLoud MTM Black

Garancia najlepšej ceny
336,65 €

IK Multimedia iLoud MTM Black


Zvuk, aký ste nikdy predtým nepočuli

Reproduktory iLoud Micro Monitors doslova ohromili celé odvetvie. Producenti a inžinieri na všetkých úrovniach žasli nad výkonom takto malej zostavy. Preto vyzvali spoločnosť IK Multimedia, aby svoj koncept posunuli ešte ďalej a navrhli kompaktný reproduktor, ktorý by konkuroval 6“, 5“ či dokonca 8“ monitorom. Výsledkom je kompaktný štúdiový reproduktor IK Multimedia iLoud MTM meniaci všetky predstavy okvalitnom zvuku, presnosti a pohodlí. Akonáhle raz vyskúšate nové reprobedne iLoud MTM, bude pre vás veľmi ťažké sa vrátiť k tradičným reproduktorom.

Súčasťou balenia 1 reproduktor.

Reprák IK Multimedia iLoud MTM ohromí ultra lineárnou odozvou

Hlavnou úlohou každého štúdiového monitora je poskytnúť presný a nezafarbený zvuk pre maximálnu kvalitu vašej práce. Repro IK Multimedia iLoud MTM využíva najpokročilejšie DSP technológie, vďaka ktorým získate úplnú kontrolu nad výkonom reproduktora. V porovnaní s tradičnými analógovými konštrukciami navyše prináša úplne dokonalé výsledky. Výšky sú neutrálne a definované, stredy čisté a basy ako vždy vyvážené.Okrem toho tento reproduktor ponúka celkový výkon 100 W RMS s akustickým tlakom až 103 dB SPL.

Kompaktný štúdiový monitor, ktorý konkuruje väčším systémom

Repráčik IK Multimedia iLoud MTM ponúka rovnomernú odozvu basov až na 40 Hz, čo ideálna hodnota pre všetky moderné štýly. Nový patentovaný systém Physical response Linearization (PLR) využíva kombináciu konštrukcie a materiálov reproduktora s elektromechanickým meraním na korekciu výkonu v reálnom čase. Výsledkom sú úžasne vyvážené a definované basy, ktoré prekonávajú zvuk z až dvakrát väčších konkurenčnýchreproduktorov. Tešiť sa tak môžete na skutočne fázovo koherentnú odozvu naprieč efektívnym frekvenčným spektrom pre neuveriteľne realistický, prirodzený zvuk, aký ste doteraz nepočuli.



Symetrický MTM dizajn pre bezkonkurenčnú presnosť

Prenosný reproduktor IK Multimedia iLoud MTM využíva symetrický midrange-tweeter-midrange dizajn reproduktorov s dvojicou 3,5“ vysoko výkonných basových reproduktorov a jedným 1“ výškovým reproduktorom s vysokým rozlíšením a zadnou komorou, ktorý poskytuje ultra presný, definovaný, bodový zvuk. To totiž nemožno dosiahnuť tradičnými 2-pásmovými systémami na krátke vzdialenosti. To znamená ešteprirodzenejší, živší zvuk, kedy reproduktory „zmiznú“ a vy sa tak môžete sústrediť na hudbu. Dizajn repráka na hudbu IK Multimedia iLoud MTM taktiež ponúka výnimočný rozptyl zvuku, čím zvyšuje transparentnosť a neutralitu toho, čo počujete.

Monitor IK Multimedia iLoud MTM sa prispôsobí úplne každej miestnosti

Repráčik IK Multimedia iLoud MTM disponuje integrovanou akustickou autokalibráciou, ktorú vykonáte prostredníctvom dodávaného referenčného mikrofónu ARC na automatické prispôsobenie frekvenčnej odozvy umiestnenia reproduktora. Stačí umiestniť mikrofón na miesto počúvania a po stlačení tlačidla prebehne kalibrácia frekvenčnej odozvy podľa umiestnenia reproduktorov a typu miestnosti. Na zadnej stranereproduktorov IK Multimedia iLoud MTM potom nájdete ovládacie prvky na nastavenie nízkych frekvencií, citlivosti či dvojpásmový ekvalizér. Súčasťou je aj naklápacia základňa, ktorú je možné nastaviť v rozmedzí 0 – 20° a ponúka tak širokú škálu polôh. Súčasťou reprobední IK Multimedia je aj základňa na horizontálne umiestnenie či integrovaný závit na mikrofónové stojany.

Kľúčové vlastnosti prenosných reproduktorov IK Multimedia iLoud MTM Black

  • MTM dizajn na presné smerovanie a vynikajúci rozptyl zvuku
  • 2× 3,5“ vysoko výkonné basové reproduktory a 1“ výškový reproduktor so zadnou komorou
  • Celkový výkon 100 W RMS
  • Zosilňovače triedy D
  • Akustický tlak 103 dB max. SPL @ 1 m
  • Frekvenčná odozva 40 Hz až 24 kHz
  • Koherentná fázová odozva v rozsahu +/- 15° od 200 Hz do 24 kHz
  • Vstup 1/4“ XLR Combo
  • Automatická kalibrácia prostredia s priloženým mikrofónom ARC
  • Kompaktné rozmery na ľahké umiestnenie aj v tých najmenších priestoroch
  • Naklápacia a horizontálna základňa
  • Súčasťou balenia 1 reproduktor


Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack, 6,3 mm Jack, XLR

Charakteristika

Frekvencia do 24 000 Hz
Počet pásem 3-pásmové

Rozmery soundbaru

Šírka 16 cm
Hĺbka 13 cm
Výška 26,4 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 2,5 kg

Určenie

Určenie K počítaču

Farba

Farba Čierna
Kód:  IKM10c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  iLoud MTM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17