Obnoviť stránku

IK Multimedia iLoud Micro Monitor – White Special Edition

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
300,90 €
Pri kúpe 1 ks 300,90 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 291,88 €/ks

IK Multimedia iLoud Micro Monitor – White Special Edition

Špičkový zvuk za super cenu

Lineárna frekvenčná odozva v akomkoľvek prostredí, nulové zafarbenie, mimoriadne čistý zvuk či možnosť pripojenia slúchadiel – to všetko ponúkajú najmenšie referenčné monitory IK Multimedia iLoud Micro Monitor s Bluetooth funkciou. Tieto bezdrôtové reproduktory oceníte najmä, ak sa ich chystáte umiestniť do domácej pracovne alebo malého štúdia. Nezaberú vám totiž príliš veľa miesta, navyše sa ľahko prenášajú,teda si ich môžete brať všade tam, kde potrebujete mať možnosť referenčného počúvania.

Reproduktory Bluetooth IK Multimedia iLoud Micro Monitor sú špeciálne navrhnuté do malých pracovných priestorov

Reproduktory na Bluetooth IK Multimedia iLoud Micro Monitor nie sú iba dokonale prenosné, ale vďaka kombinácii 3“ basového, 0,75“ výškového reproduktora a so štyrmi integrovanými bi-amp zosilňovačmi triedy D poskytujú špičkový výkon až 50 W RMS. Či už nahrávate, striháte, mixujete, masterujete zvuk, upravujete video, vytvárate zvukový dizajn alebo hráte hry, tak tieto referenčné monitory zaistia bezkonkurenčnýzvukový zážitok bez ohľadu na to, kde sa nachádzate.

Vysoký výkon, malé rozmery

Vďaka mimoriadne účinným zosilňovačom triedy D poskytujú prenosné reproduktory úžasnú odozvu na nízkych frekvenciách až do 55 Hz (-3 dB), ktorá sa radí medzi najnižšie vo svojej kategórii. Basový reproduktor z vysoko pevného kompozitného materiálu s veľkým predným bassreflexovým portom ponúka plynulé a rozšírené vysoké frekvencie, výnimočne otvorené, sústredené stredné pásmo a solídne, kontrolované nízkefrekvencie. Jednoducho povedané, reprobedne IK Multimedia iLoud Micro Monitor sú také skvelé, že je to pri reproduktorovom systéme tejto veľkosti a v tejto cenovej kategórii takmer nepredstaviteľné.



Polohujte repráky tak, ako potrebujete

Čaro, prečo bezdrôtové reproduktory znejú tak úžasne, tkvie v tom, že disponujú interným 56-bitovým digitálnym signálovým procesorom (DSP). Ten sa stará predovšetkým o frekvenčnú a fázovú odozvu monitorov a tiež kontrolu dynamického rozsahu. Funguje aj ako digitálny crossover, ktorý umožňuje neviditeľne plynulé prechody medzi samotnými reproduktormi. DSP navyše ponúka rôzne nastavenia ekvalizéra naoptimalizáciu odozvy basov, výšok a tiež kompenzáciu polohy. Repráky na hudbu IK Multimedia iLoud Micro Monitor sú okrem iného vybavené sklopnou základňou – dajú sa tak umiestniť v dvoch polohách.

K reproduktorom Bluetooth IK Multimedia iLoud Micro Monitor sa môžete pripojiť aj bezdrôtovo

Repráky na hudbu IK Multimedia iLoud Micro Monitor sú tiež vybavené integrovaným závitom na mikrofónové stojany (UNC 3/8“-16), takže ich môžete ľahko umiestniť na akýkoľvek bežný pár mikrofónových stojanov, čím získate najlepšie možné podmienky na monitorovanie. Reproduktory môžete ľahko používať so všetkými svojimi obľúbenými zariadeniami – majú nielen vstupy RCA a TRS 1/8“, ale taktiež podporujú prenos zvukuprostredníctvom Bluetooth.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových reproduktorov IK Multimedia iLoud Micro Monitor – White Special Edition

  • Pokročilé digitálne riadenie s 56-bitovým DSP
  • Výkonný systém bi-amp triedy D (50 W RMS)
  • Vysoko kvalitný woofer a tweeter
  • Reproduktory k PC IK Multimedia iLoud Micro Monitor je možné vďaka kompaktným rozmerom umiestniť takmer kamkoľvek
  • Bezdrôtové Bluetooth pripojenie na počúvanie hudby kdekoľvek
  • EQ prepínače na zadnom paneli na doladenie v priestore na počúvanie
  • 3/8“ závit umožňujúci umiestnenie na mikrofónový stojan
  • Vstupy RCA, TRS 1/8“ a Bluetooth
  • Súčasťou balenia je napájací adaptér, prepojovací 4pin a RCA kábel s dĺžkou 1,5 m

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack, RCA – Cinch
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth

Charakteristika

Frekvencia do 22 000 Hz

Rozmery soundbaru

Šírka 13,5 cm
Hĺbka 9 cm
Výška 18 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 1,72 kg

Určenie

Určenie K počítaču

Farba

Farba Biela
Kód:  IKM10b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  iLoud Micro Monitor - White Special Edition
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19