Obnoviť stránku

IK Multimedia iKlip Xpand Stand

5 1 hodnotení

IK Multimedia iKlip Xpand Stand

Univerzálny stolový držiak má nastaviteľné štyri rozšíriteľné úchyty pre rôzne rozmery tabletov. Guľový kĺb vám zaistí dokonalé nastavenie pre optimálny zorný uhol na výšku a na šírku. Držiak je kompatibilný s iPad/iPad Mini/iPad Air a všetkými tabletmi s uhlopriečkou od 7 "do 12,1" vrátane rámu. Nastavenie rozpätia šírky úchytov je možné od 153,5 mm do 220,8 mm.

Výhodou tohto držiaku je, že neblokuje žiadne tlačidlá ani porty umiestneného tabletu. Tento držiak má stabilný a robustný stojan, ktorý je môžete umiestniť na akúkoľvek vodorovnú plochu, prípadne môžete použiť stolovú zvierku. Pogumované dotykové body chránia tablet pred poškriabaním. Držiak je dodávaný s aplikáciou iKlip Stage pre jednoduchú správu a organizáciu textov, notových zápisov, gitarových tabulatúr apod.

 

Parametre a špecifikácia

Kompatibilita

Min. šírka zariadenia 17,78 cm
Max. šírka zariadenia 30,73 cm
Kód:  IKM01d3
Produktové číslo:  iKlip Xpand Stand
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02