Obnoviť stránku

Archív - Ihličkové tlačiarne

Tlačiarne s ihličkovou technológiou síce ponúkajú nižšiu kvalitu tlače (hodia sa len na tlač textu), skvele však poslúžia na tlač viacerých kópií. Nájdu uplatnenie najmä pri tlači špeciálnych formulárov a dlhých zoznamov (zostáv do účtovníctva). Majú nízke náklady na tlač. Spôsob tlače sa podobá písaciemu stroju – ihličky narážajú do papiera cez farbiacu pásku. Tým vzniká text alebo jednoduchá, z bodov zložená grafika. Na čo sa pri výbere ihličkovej tlačiarne zamerať?

Spresniť parametre
39 položiek

Archív - Ihličkové tlačiarne

Ihličkové tlačiarne sú najstarším typom tlačiarní, napriek tomu sú však obľúbené pre svoju spoľahlivosť a nízkonákladovú prevádzku. Vďaka tomu sú ihličkové tlačiarne predurčené na použitie v komerčnom prostredí, konkrétne ako pokladničné tlačiarne v predajniach, reštauráciách alebo na priehradkách, účtovných oddeleniach a pod.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03