Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

iHealth View BP7s

4,1 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
79,90 €

iHealth View BP7s

Pohodlné a presné meranie krvného tlaku

Moderný bezdrôtový tlakomer iHealth View BP7s umožní presné monitorovanie krvného tlaku a srdcového pulzu v pohodlí vášho domova alebo na cestách. Namerané hodnoty sa ihneď zobrazia na podsvietenom LED displeji, ktorý sa po nasadení automaticky aktivuje a pomôže vám nájsť ideálnu pozíciu merania. Tlakomer disponuje vnútornou pamäťou na 120 meraní pre jednoduché porovnanie aktuálnej hodnoty s predchádzajúcimi meraniami.


Kľúčové vlastnosti tlakomeru iHealth View BP7s

  • Moderný inteligentný tlakomer na zápästie
  • Bezdrôtová technológia Bluetooth 4.0
  • Meria hodnotu srdcového tepu a upozorní na prípadnú arytmiu
  • Oscilometrická metóda merania
  • LED displej s podsvietením
  • Pamäť na 120 meraní
  • Automatické zapnutie
  • Veľmi presné výsledky
  • Certifikácia CE pre zdravotné zariadenia
  • Mobilná aplikácia iHealth MyVitals (zdarma pre Android a iOS)

Inteligentná mobilná aplikácia

Tlakomer iHealth View BP7s je možné prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth prepojiť s mobilnou aplikáciou iHealth MyVitals, ktorá zaistí prehľadné porovnanie aktuálne nameranej hodnoty s dlhodobými záznamami. Aplikácia vám umožní merať a sledovať systolický/diastolický tlak, srdcovú frekvenciu a pulzné vlny. Taktiež môžete namerané hodnoty zdieľať so svojimi priateľmi, rodinou alebo lekárom.


Používateľský účet na Cloude

Pre bezpečné uchovanie nameraných hodnôt si môžete na webových stránkach iHealth vytvoriť svoj používateľský účet, ktorý následne prepojíte s mobilnou aplikáciou. Všetky úkony vrátane sledovania nameraných hodnôt potom môžete vykonávať aj z vášho počítača. V prípade straty alebo poškodenia mobilného zariadenia tak neprídete o svoje namerané osobné hodnoty.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Na zápästie

Funkcie

Funkcie Automatické zapnutie, Detekcia arytmie, Dotykové ovládanie, Grafické znázornenie tlaku, Kontrola správnej polohy merania, LED displej, Oscilometrická metóda merania, Pamäť, zdieľanie nameraných dát so smartfónom

Mobilná aplikácia

Kompatibilný operačný systém Android, iOS

Rozhranie

Rozhranie Bluetooth

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Napájanie USB
Jazyk aplikácie V angličtine

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Kód:  EAIH010f2
Záruka: 24 mesiacov
Rozšírená záruka: +36 mesiacov
Produktové číslo:  IH-BP7s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06