Obnoviť stránku

iHealth PO3

4,5 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
90,90 €

iHealth PO3

Presné meranie nasýtenia krvi kyslíkom

Pomocou pulzného oximetra iHealth AIR PO3 ľahko zmeriate saturáciu krvi kyslíkom a srdcový tep. Presné meranie je vykonávané neinvazívnou optickou metódou po vsunutí končeka prsta do zariadenia. Namerané hodnoty môžete priebežne sledovať aj počas športového tréningu či inej aktivity. Pre záznam a analýzu výsledkov je možné zariadenie prepojiť s mobilnou aplikáciou iHealth MyVitals.


Kľúčové vlastnosti oximetra iHealth PO3

  • Certifikácia CE ako zdravotné zariadenie
  • Meria saturáciu kyslíka v krvi SpO2 a srdcový tep
  • Integrovaný LED displej
  • Mobilná aplikácia iHealth MyVitals (iOS/Android)
  • Meranie pomocou dvoch svetelných lúčov
  • Rozsah merania SpO2: 70 % – 99 %
  • Presnosť merania SpO2: ±2 %
  • Vnútorná pamäť pre záznam posledných 100 meraní

Inteligentná mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia iHealth MyVitals, ktorá k prenosu dát využíva bezdrôtové rozhranie Bluetooth, zachytáva kompletné štatistiky merania a ukladá ich na ďalšie spracovanie. V aplikácii môžete sledovať a vyhodnocovať trendy vývoja nameraných telesných charakteristík a aktivít, plánovať svoje osobné ciele a sledovať ich plnenie. S výsledkami sa môžete podeliť so svojimi priateľmi, rodinou či trénerom.


Optická metóda merania

Oximeter iHealth AIR PO3 meria saturáciu krvi kyslíkom pomocou dvoch svetelných lúčov, z ktorých jeden disponuje červeným a druhý infračerveným svetlom. Lúče osvietia kapiláry vsunutého končeka prsta a výsledky zobrazí na displeji zariadenia alebo v mobilnej aplikácii. Saturácia kyslíkom je udávaná percentuálnym podielom oproti maximálnemu množstvu kyslíka, ktoré krv môže niesť.


Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Napájanie Na batérie

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth

Batéria

Typ batérií AAA
Kód:  EAIH015e
Záruka: 24 mesiacov
Rozšírená záruka: +36 mesiacov
Produktové číslo:  IH-PO3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04