Obnoviť stránku

iHealth IH-BP7

3,9 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iHealth IH-BP7

Bezdrôtový tlakomer iHealth BP7 umožňuje pohodlne zistiť presné hodnoty krvného tlaku a srdcového pulzu kedykoľvek a kdekoľvek. V spojení s aplikáciou iHealth MyVitals (zdarma na zariadenia iOS) zobrazíte krivku priebehu pulzu a porovnáte aktuálne namerané hodnoty s dlhodobými záznamami. Zariadenie ovládate pomocou bezplatnej iHealth mobilnej aplikácie, pomocou ktorej môžete merať a sledovať systolický/diastolický tlak, srdcovú frekvenciu a pulzné vlny. Merané dáta sú bezdrôtovo prenášané do mobilného zariadenia cez Bluetooth 3.0.
Aplikácia iHealth MyVitals zobrazí na displeji namerané hodnoty krvného tlaku a pulzu. Ďalšou cennou funkcionalitou je zobrazenie grafov dlhodobo vykonávaného merania a porovnanie aktuálne nameraných hodnôt s dlhodobým osobným trendom. Priamo z aplikácie iHealth MyVitals možno namerané hodnoty odoslať priateľom, rodine alebo lekárom.
Ak si na stránkach výrobcu iHealth založíte svoj online používateľský účet a spojíte ho so svojím účtom na vašom mobilnom zariadení, môžete všetky úkony vrátane sledovania nameraných hodnôt vykonávať aj z vášho počítača. V prípade straty alebo poškodenia mobilného zariadenia tak neprídete o svoje namerané osobné hodnoty. Jednoduchým prepojením viacerých zariadení s online účtom, napríklad smartfónu a tabletu, potom môžete meranie vykonávať s akýmkoľvek z pripojených zariadení a výsledky sledovať na všetkých ostatných.
Parametre a špecifikácie:
Miesto merania:
zápästie
Dĺžka rukáva:
13,5 - 22 cm
Tlakový rozsah rukáva:
0 - 300 mm Hg
Presnosť tlaku:
± 3 mm Hg
Rozsah meraného srdcového tepu:
40 - 180 úderov za minútu s presnosťou ± 5%
Rozmery:
7,2 x 7,4 x 1,8 cm
Hmotnosť:
105 g

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Na zápästie

Funkcie

Funkcie Grafické znázornenie tlaku

Mobilná aplikácia

Kompatibilný operačný systém Android, iOS

Rozhranie

Rozhranie Bluetooth
Kód:  EAIH010f
Rozšírená záruka: +36 mesiacov
Produktové číslo:  IH-BP7

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04