Obnoviť stránku

IGlooHome DeadBolt

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

IGlooHome DeadBolt

Inteligentný dverný zámok s niekoľkými možnosťami odomykania a uzamykania je skvelou modernou možnosťou, ako zabezpečiť svoj byt a nemusieť sa starať o kľúče. Navyše funguje v offline móde, takže nemusíte mať obavy z WiFi hacknutia. Disponuje dotykovým displejom s digitálnym číselníkom a 3 spôsobmi prístupu – pomocou PIN kódu, Bluetooth kľúča alebo núdzovým fyzickým kľúčom. Zámok IGlooHome DeadBolt 2 je napájaný štyrmi AA batériami s výdržou cca 9 mesiacov a v prípade ich vybitia je k dispozícii núdzový konektor pre 9 V batériu.

Čím inteligentný zámok IGlooHome DeadBolt 2 vyniká?

  • Nemusíte sa starať o kľúče
  • Prístupom cez PIN kód, Bluetooth kľúč alebo núdzový fyzický kľúč
  • Je vybavený dotykovým displejom s digitálnym číselníkom
  • Prevádzkou na batérie vrátane núdzového konektoru pri ich vybití
  • Ochranou proti neoprávnenemu zadávaniu PIN
  • Disponuje alarmom a súkromným módom
  • Funguje offline – ochrana proti hacknutiu
  • V súprave má 2 núdzové kľúče

Prístup pomocou čipovej karty a PIN kódu

Výhod použitia PIN kódu je viac. Môžete ich totiž nastaviť niekoľko. Tzv. master PIN, stále PINy pre prístup rodinných príslušníkov alebo len krátkodobé či iba raz aktívne PIN kódy, ktoré využijete napríklad pre prípad, že očakávate opravára, upratovaciu firmu, brigádnika na venčenie psa alebo, ak nehnuteľnosť napríklad prenajímate a nemáte čas ísť odovzdať kľúče. Všetko navyše dokážete nastaviť jednoducho priamo v mobilnej aplikácii. Využitie Bluetooth kľúča je tiež nanajvýš jednoduché a inteligentné. Ako už názov napovedá, v mobilnej aplikácii si nastavíte kľúč a po príchode k dverám, kedy už budete v dosahu Bluetooth signálu, stačí na displeji telefónu v aplikácii stlačiť tlačidlo odomknutie. Poslednou, štvrtou, možnosťou odomknutia je núdzový fyzický kľúč. Tie sú k zámku pribalené hneď dva. Ide o bezpečnostné kľúče, ktoré je ťažké sfalšovať a slúžia prioritne k núdzovému odomknutiu zámkového mechanizmu.

IGlooHome DeadBolt 2 a jeho zabezpečenie

Ďalšou veľkou výhodou je bezpečnosť tohto systému voči neoprávneným pokusom o otvorenie. Ak je napríklad 5× po sebe zle zadaný PIN kód, displej zámku sa na 5 minút deaktivuje a po túto dobu nemožno kombinácie zadávať. Z vnútornej strany je tiež možné vonkajší displej úplne deaktivovať, čím sa úplne zamedzí možnosť otvorenia z vonku (okrem núdzového kľúča). Vďaka inteligentnej aplikácii môžete sledovať kto a kedy konkrétne dverami prešiel. Tieto informácie systém podľa kódov a kľúčov rozozná spoľahlivo. Ak budete chcieť na diaľku pustiť do domu návštevu, iste oceníte možnosti odomknúť zámok na ľubovoľne nastaviteľnú dobu 5-120 sekúnd. Na rovnakom princípe môžete mať nastavené automatické zamknutie IGlooHome DeadBolt 2 po uplynutí nastavenej doby alebo okamžite po zatvorení dverí. Zámok je určený pre inštaláciu do dverí so šírkou 38-50 mm a je vybavený aj alarmom.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  IGLa001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16