Obnoviť stránku

Igloo chladiaci vozík Wheelie Cool 38

Príslušenstvo k tovaru

Igloo chladiaci vozík Wheelie Cool 38

Špičkový chladiaci box Igloo Wheelie Cold 38 je vybavený kolieskami pre ľahké presúvanie. Vďaka objemu 36 l je neoceniteľným pomocníkom pre záhradné párty, tímové športy, letné dni strávené pri vode či iné aktivity. Kvalitný materiál a dizajn dokážu udržať ľad až na 5 dní.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahko sa presúva vďaka kolieskam
  • Udrží ľad až 5 dní
  • Kvalitný dizajn a materiál
  • Sklopiteľné držadlo pre maximálnu skladnosť

Prevezte si osvieženie

Už sa nemusíte trápiť s ťažkými chladiacimi taškami preplnenými ľadom a studenými nápojmi. Praktická rukoväť a pripevnené kolieska zaistia hladký a jednoduchý presun z miesta na miesto. Do priestranného chladiaceho boxu tak naložíte všetko potrebné a potom už si len užívate deň plný zábavy s rodinou či priateľmi.

Pre všetko, čo potrebujete

Hoci je samotný box skladný a ľahký, dokáže pojať až 53 plechoviek. Pritom sa nemusíte báť, že za niekoľko hodín bude obsah boxu rozmrazený. Ľad v ňom vydrží v pevnom skupenstve až 5 dní. Svojimi rozmermi dosahuje strednej veľkosti, ktorá poskytne dostatočné osvieženie vám i vašim blízkym.

Rozmery:
33 × 41 × 40 cm

Váha:
4 kg

 

Kód:  SPTms1940
Produktové číslo:  34223450045

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09