Obnoviť stránku

iGET Smart S72 Black

4,0 11 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

iGET Smart S72 Black

Tabliet z nového radu Smart so 7" displejom láka atraktívnou cenou a výkonom, ktorý stačí na bežné hranie hier alebo napríklad surfovanie na internete. Jednoznačnou prednosťou je moderný operačný systém Android 5.1 od Googlu so skvele optimalizovaným prostredím a množstvom funkcií pre ničím nerušenú zábavu.

Kľúčové vlastnosti:

  • Moderný operačný systém Android 5.1
  • Solídna výbava
  • Plne dostačujúci výkon na pohodlné fungovanie
  • Ideálna veľkosť pre mnoho činností
  • Nízka hmotnosť

Nekonečná zábava

Displej so 7 palcami so širokouhlým pomerom strán, rozlíšením 1024 × 600 a špičkovou technológiou IPS boduje veľmi dobrými pozorovacími uhlami a ostrejším zobrazením oproti bežným obrazovkám. Tablet sa dobre drží v ruke, je ľahký len 292 g a preto si ho budete radi brať so sebou aj na cesty. Samozrejmosťou je prítomnosť aplikácií, ako je YouTube alebo webový prehliadač, pričom zvyšok nájdete na bezodnom Google Play. Úložisko 8 GB poskytuje slušnú porciu priestoru, a ak vám to nebude stačiť, ľahko ho rozšírite až 32GB pamäťovou kartou.

Univerzálny výkon

Tablet IGET Smart S72 ťaží z vysoko moderného operačného systému Google Android 5.1, ktorý oproti starším verziám prináša vyššiu rýchlosť, stabilitu, jednoduchosť a zrozumiteľnosť. Ľahko ho tak ovládne žiak základnej školy i prarodičia. Tablet umožní prezerať si internetové stránky, púšťať si videá z populárneho serveru YouTube prípadne ďalších, bezpečne nakupovať online, čítať si knihy, hrať tisíce hier, počúvať hudbu, prezerať fotografie a ďalšie činnosti. To všetko obstaráva ľavou zadnou 4jadrový procesor, ktorý spolupracuje s grafickým akcelerátorom MALI-400 a 1 GB operačnou pamäťou.


Obsah balenia:
1 × tablet iget SMART S72
1 × napájací adaptér
1 × redukcia s USB na micro USB
1 × malý užívateľský manuál v češtine
1 × záručný list

Kód:  IG1105a1
Produktové číslo:  S72

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17