Obnoviť stránku

IGET Smart S100 White

4,2 27 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

IGET Smart S100 White

Tablet z novej rady Smart s 10" displejom láka atraktívnou cenou a výkonom, ktorý bohato stačí na bežné hranie hier alebo napríklad surfovanie na internete. Jednoznačnou prednosťou je moderný operačný systém Android 5.1 od Googlu so skvelým optimalizovaným prostredím a množstvom funkcií pre ničím nerušenú zábavu.

Kľúčové vlastnosti:

  • Inovatívny operačný systém Android 5.1
  • Solídna výbava
  • Plne dostačujúci výkon na pohodlné fungovanie
  • Ideálna veľkosť pre mnoho činností
  • Dve kamery

Pripravený na akúkoľvek činnosť

Displej s 10 palcami so širokouhlým pomerom strán, rozlíšením 1024 × 600 a dvojitou EWV vrstvou boduje veľmi dobrými pozorovacími uhlami a ostrejším zobrazením oproti bežným obrazovkám. Tablet sa dobre drží v ruke a ľahko sa vojde do batožiny, takže si ho radi budete brať so sebou aj na cesty. Kedykoľvek si užijete prezeranie internetových stránok, púšťanie videí, online nakupovanie, hranie hier alebo napríklad čítanie kníh. 

Nekonečná zábava

Aplikácie ako YouTube, webový prehliadač a tisíce ďalších, ktoré sú k nájdeniu na bezodnom Google Play, poskytnú nekonečnú porciu zábavy. Radi nakrúcate videá, fotíte okolie, alebo kupujete selfie fotky? Potom využijete dvojicu kamier, pričom aplikácie a urobené zábery sa ukladajú na 8GB úložisko. To možno prípadne rozšíriť až 32GB pamäťovou kartou.

Univerzálny výkon

Tablet iget Smart S100 ťaží z vysoko moderného operačného systému Google Android 5.1, ktorý oproti starším verziám prináša vyššiu rýchlosť, stabilitu, jednoduchosť a zrozumiteľnosť. Ľahko ho tak ovládne žiak základnej školy i prarodičia. Plne dostačujúci výkon zaistí ľavou zadnou 4jadrový procesor, ktorý spolupracuje s grafickým akcelerátorom MALI-400 a 1 GB operačnej pamäte.


Obsah balenia:
1 × tablet iget SMART S100
1 × napájací adaptér
1 × redukcia s USB na micro USB
1 × malý užívateľský manuál v slovenčine
1 × záručný list

Kód:  IG1110a1
Produktové číslo:  S100

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17